VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Kondenzátor tartó, rögzítő

 termék/oldal

Ha öntözéshez, vízvezeték-szereléshez szükséges alkatrészt vásárol, ne maradjon ki a kondenzátor tartó sem a kosarából! Nálunk egy helyen megkap minden alkatrészt és kiegészítőt!

Rengeteg olyan pici alkatrész létezik a világban, amiről azt sem tudjuk, hogy eszik-e, vagy isszák. Ilyen többek között a kondenzátor tartó is, ami sokak számára csupán egy műanyag “amőba”, aminek se eleje, se vége. Utoljára gyermekkorunkban érdeklődtünk az ilyen aprócska alkatrészek után, amikor szüleink barkácsboltba vittek minket. A sok színes tipli és hasonló rögzítő elem akkor - akár a cukorka bolt - teljesen elvarázsolt és kíváncsivá tett, mégis egy-két darabtól eltekintve máig nem ismerjük ezeket a pici titokzatos hétköznapi hősöket. Merthogy a kondenzátor tartó néhány centis termete ellenére védelmet nyújt a szivattyú kondenzátorának, azaz védi azt az elmozdulástól. Számos hasonló kis “pöcök” létezik, ami ugyanilyen nagy feladatot lát el, mi mégsem veszünk róla tudomást, hiszen nem mindennap találkozunk efféle kis hősökkel.

Vegye meg nálunk motor kondenzátorának rögzítőjét néhány lépésben, akár regisztráció nélkül!

Szállítási határidő: Raktárról
Anyaga:Műanyag
120 Ft (áfával)
db
Részletek