VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Alkategóriák

Honda szivattyúk készletről

Honda. Erről a szóról mindenkinek elsőként az autómárka jut eszébe. Pedig a Honda cég számos területen tevékenykedik, ezek közül az egyik számunkra fontos terület a Honda által gyártott kisgépek. A Honda kisgépek megkérdőjelezhetetlen minőségű berendezések, kategóriájukban a piac referencia termékei. A Honda benzinmotoros szivattyúi már évtizedek óta használat termékek (pl. a Dunai árvíz során is alkalmazták őket), akár víz átemeléséről, akár zagy szivattyúzásáról van szó. A magas nyomású típus a mezőgazdasági öntözés egyik kedvelt terméke. A Honda áramfejlesztők mindig üzembiztosan állítják elő az egy és/vagy háromfázisú feszültséget a szükséges teljesítményben. A Honda benzinmotoros fűnyírókkal és szegélynyírókkal inkább öröm mint feladat a kerti gyep nyírása, karbantartása annyira könnyűen használhatóak. A motoros háti permetező mindig a kívánt mennyiségben és szórásképpel juttatja ki a permet levet. A fűnyíró traktorokkal a nagyobb területeken szükséges fű nyírása nem jelent problémát. A Honda sövényvágó a kerti bokor, sövény karbantartásánál a lombfúvó falevelek gyors eltakarításában van segítségünkre. Téli hóeltakarításhoz válasszuk a Honda hómaró gépeit.
Honda robbanómotoros (benzinmotoros) szivattyúk

Honda robbanómotoros (benzinmotoros) szivattyúk

Csőtörés? Belvíz? Építési gödrökben összegyűlt szennyezett víz? Esőzés után áradó emésztőgödör? Ezekre a gyakori problémákra a Honda robbanómotoros, benzinmotoros szivattyúk kiváló megoldást nyújtanak olyan helyeken is, ahol a vezetékes áram nem, vagy nem azonnal hozzáférhető, így elektromos eszközök használata eleve szóba sem jöhet. Ezek a robbanómotoros szivattyúk a Honda népszerű, más kisgépekből (pl. fűnyírók, sövényvágók, generátorok, permetezők stb.) is jól ismert könnyű és alacsony fogyasztású benzinmotorjaival vannak felszerelve, teljesítményük alapján mind ipari, mind háztartási felhasználásra alkalmasak. A különböző benzinmotoros szivattyú típusok között mindenki megtalálja a számára megfelelő teljesítményű modellt, akár öntözőszivattyút, akár zagyszivattyút, vagy vegyszerszivattyút keres. Ezek a robbanómotoros szivattyúk kiválóan teljesítenek terepen, akár nehéz körülmények között is, így nemcsak a kiskertek öntözésére használhatjuk, de tökéletesen alkalmazhatók kárelhárítási műveletek során is.