VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

Hőmérő, nyomásmérő

 termék/oldal

Egy nyomás- és hőmérő hasznos kiegészítő bármilyen vízhálózathoz és fűtési rendszerhez

Miért fontos a nyomásmérő egy szivattyú használata során? A nyomásmérő lényege, hogy lehetővé tegye a hozzá csatlakoztatott szivattyúban lévő folyadék nyomásának mérését. Ha a szivattyú nyomóoldali és a szívóoldali nyílásához csatlakoztatjuk ezt a készüléket, akkor a két szám különbsége képes arra, hogy megmutassa a szivattyú által termelt nyomást. A szivattyúk működésük közben nyomáskülönbséget hoznak létre a rendszeren belül: a bemeneti nyíláson van egy adott nyomás, amihez hozzájön a szivattyú által előállított nyomás, így a kimeneti nyomóoldalon lévő nyomás a szívóoldali és a szivattyú által termelt nyomás összegével lesz egyenlő. Mikor fontos a nyomásmérő használata? A nyomásmérő elengedhetetlen a szivattyú üzembehelyezése alkalmával, hogy különféle ellenőrzéseket lehessen elvégezni segítésével. Ilyen például annak a körülménynek az ellenőrzése, hogy a szivattyú termeli-e a leírásban szereplő nyomást vagy rendelkezik-e elegendő szívónyomással. Ipari és mezőgazdasági, egyszóval „profi” körülmények között elengedhetetlen a hőmérő és nyomásmérő használata, de háztartási körülmények között is hasznos lehet egy ilyen egyszerű, olcsó és megbízhatóan működő szerkezet beszerzése: egy öntözés során érdemes lehet meggyőződni a csőben lévő nyomásról, hogy biztosak lehessünk benne, hogy növényeinket minden esetben egyenletesen tudjuk táplálni a szükséges vízzel. Azonban egy vízhálózat működtetésekor is hasznát vehetjük, a nyomásmérő képes lehet folyamatosan figyelni a rendszerben uralkodó nyomást, megelőzve ezáltal egy esetleges dugulást vagy csőtörést.

MInőségi nyomás- és hőmérők!

Szállítási határidő:Raktárról
Csatlakozás:1/2" KM
6 100 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Csatlakozás:1/2" KM
4 500 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Csatlakozás:1/2" KM
2 600 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Csatlakozás:1/2" KM
3 400 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
1 500 Ft (áfával)
db
Részletek