VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

Hollandi, könyök BB (horganyzott)

 termék/oldal

Hollandi, könyök BB (horganyzott)

Bár a bolygó hollandi egy életen át nagy nyomásnak van kitéve, mind a Jóreménység fokánál, mind pedig a nyílt tengeren, ez a mi könyökünket egy cseppet sem érinti! Igaz, a horganyzott könyök hollandi hasonlóan nagy nyomásnak van kitéve, mint az évszázadokig bolyongó szellemhajók, de azért a mi történetünkben nincsenek kísértetek! A horganyzott könyök hollandi BB horganyzott idom egy valóban tartós termék, amely ellenáll az idő megpróbáltatásainak, valamint a nagy nyomásnak. Olyannyira, hogy víz, sűrített levegő és még éghető gázok szállítására is alkalmas!A masszív temperöntvényből készült Hollandi könyök BB, azaz belső-belső menetes idom csatlakozása kívülről is megerősíthető egy plusz külső menetcsatlakozóval, ami tovább növeli az idom és a hozzá erősített vezeték strapabíróságát. Ezzel a dupla, kívül-belül menetes Hollandi könyök olyan időtálló, hogy talán még a kísértethajók több száz éves korát is túléli! Az 1912-ben elsüllyedt legendás Titanic fedélzetén például biztos, hogy volt hasonló túlélő idom, ami talán még most is végezné a dolgát, ha a hajó nem ütközött volna jéghegynek...
Szállítási határidő:Raktárról
Csatlakozás:1/2"
Kivitel:Horganyzott
Anyaga:Temperöntvény
1 250 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Csatlakozás:3/4"
Kivitel:Horganyzott
Anyaga:Temperöntvény
1 350 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Csatlakozás:1"
Kivitel:Horganyzott
Anyaga:Temperöntvény
900 Ft (áfával)
db
Részletek