VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Hollandi, könyök BB (horganyzott)

 termék/oldal

Hollandi, könyök BB (horganyzott)

Bár a bolygó hollandi egy életen át nagy nyomásnak van kitéve, mind a Jóreménység fokánál, mind pedig a nyílt tengeren, ez a mi könyökünket egy cseppet sem érinti! Igaz, a horganyzott könyök hollandi hasonlóan nagy nyomásnak van kitéve, mint az évszázadokig bolyongó szellemhajók, de azért a mi történetünkben nincsenek kísértetek! A horganyzott könyök hollandi BB horganyzott idom egy valóban tartós termék, amely ellenáll az idő megpróbáltatásainak, valamint a nagy nyomásnak. Olyannyira, hogy víz, sűrített levegő és még éghető gázok szállítására is alkalmas!A masszív temperöntvényből készült Hollandi könyök BB, azaz belső-belső menetes idom csatlakozása kívülről is megerősíthető egy plusz külső menetcsatlakozóval, ami tovább növeli az idom és a hozzá erősített vezeték strapabíróságát. Ezzel a dupla, kívül-belül menetes Hollandi könyök olyan időtálló, hogy talán még a kísértethajók több száz éves korát is túléli! Az 1912-ben elsüllyedt legendás Titanic fedélzetén például biztos, hogy volt hasonló túlélő idom, ami talán még most is végezné a dolgát, ha a hajó nem ütközött volna jéghegynek...
Szállítási határidő: Raktárról
Csatlakozás:1/2"
Kivitel:Horganyzott
Anyaga:Temperöntvény
1 250 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Csatlakozás:3/4"
Kivitel:Horganyzott
Anyaga:Temperöntvény
1 350 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Csatlakozás:1"
Kivitel:Horganyzott
Anyaga:Temperöntvény
900 Ft (áfával)
db
Részletek