VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Giacomini Szivattyú csavarzat, csatlakozó

 termék/oldal

Giacomini Szivattyú csavarzat, csatlakozó

A Giacomini szivattyú csatlakozó egy rézből készült csatlakozó, mely egy beépített golyóscsappal is rendelkezik. A szivattyú csatlakozót leginkább arra érdemes használni, hogy fűtési keringető szivattyúkat egyszerűen és gyorsan, ki- és beszereljük a csőhálózatból. A beépített golyóscsapnak köszönhetően a szivattyú csatlakozó használatával, nincs szükség arra, hogy egy külön golyóscsapot használjunk ahhoz, hogy a szivattyút a fűtési rendszerből ki, vagy a fűtési rendszerbe beszereljük. A golyóscsap a vízvezetékek elzárására szolgál a benne lévő forgatható golyó segítségével. Ez a szivattyú csatlakozó (golyóscsappal) ipari és háztartási használatra egyaránt kíválóan alkalmazható. Ez a szivattyú csatlakozó (golyóscsappal) jelenleg két méretben kapható a szivattyú webáruházban. Jó hír, hogy mindkét termékünk elérhető a szivattyú webáruház raktárából, így nem kell hosszú időt várni a kiszállításra. A szivattyú csatlakozó tartozéka egy gumi tömítés is, hogy Önnek már az apró dolgokkal se kelljen bíbelődnie.
Szállítási határidő: Raktárról
Csatlakozás:1.1/2" (6/4") - 1"
Anyaga:Réz
3 100 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Csatlakozás:2" - 1.1/4" (5/4")
Anyaga:Réz
5 300 Ft (áfával)
db
Részletek