VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Giacomini Szivattyú csavarzat, csatlakozó

 termék/oldal

Giacomini Szivattyú csavarzat, csatlakozó

A Giacomini szivattyú csatlakozó egy rézből készült csatlakozó, mely egy beépített golyóscsappal is rendelkezik. A szivattyú csatlakozót leginkább arra érdemes használni, hogy fűtési keringető szivattyúkat egyszerűen és gyorsan, ki- és beszereljük a csőhálózatból. A beépített golyóscsapnak köszönhetően a szivattyú csatlakozó használatával, nincs szükség arra, hogy egy külön golyóscsapot használjunk ahhoz, hogy a szivattyút a fűtési rendszerből ki, vagy a fűtési rendszerbe beszereljük. A golyóscsap a vízvezetékek elzárására szolgál a benne lévő forgatható golyó segítségével. Ez a szivattyú csatlakozó (golyóscsappal) ipari és háztartási használatra egyaránt kíválóan alkalmazható. Ez a szivattyú csatlakozó (golyóscsappal) jelenleg két méretben kapható a szivattyú webáruházban. Jó hír, hogy mindkét termékünk elérhető a szivattyú webáruház raktárából, így nem kell hosszú időt várni a kiszállításra. A szivattyú csatlakozó tartozéka egy gumi tömítés is, hogy Önnek már az apró dolgokkal se kelljen bíbelődnie.
Szállítási határidő: Raktárról
Csatlakozás:1.1/2" (6/4") - 1"
Anyaga:Réz
3 100 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Csatlakozás:2" - 1.1/4" (5/4")
Anyaga:Réz
5 300 Ft (áfával)
db
Részletek