VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Fischer SX műanyag dübel (gumis csőbilincs tőcsavarhoz)

 termék/oldal

Áruházunk sokoldalú kínálatában minden vízszállításhoz szükséges gépet, vezetéket és alkatrészt megtalál, még olyan apró kiegészítőt is, mint a műanyag dübel!

Amikor valamit falra akarunk rögzíteni, előfordul, hogy a fal nem engedelmeskedik és a fúrt lyuk nagyobb lesz a szükségesnél, amit jellemzően a vastag vakolatnak köszönhetünk. Ilyenkor régi cimboránkat hívjuk segítségül: a műanyag dübelt. A megfelelő méretű műanyag dübel gyorsan orvosolja a problémát! A műanyag dübelt a fúrt lyukba kell helyezni. A dübel leszűkíti a falba fúrt lyukat, amibe csavarozunk. A belsejében található rés úgy van kitalálva, hogy a csavar menete szoruljon a kis szerkezetben, ettől olyan érzésünk van, mintha az eredetileg tervezett méretű lyukat fúrtuk volna a falba. Mivel a műanyag dübel a különböző szerelések során elég gyakran kerül elő, mondhatjuk, hogy igazi társ a bajban. A régi házak vastag vakolatai valahányszor kibabrálnak velünk, a műanyag dübel mindig menti, ami menthető!

Egyszerre többet is érdemes belőle vásárolni, mert a zsebre vágható segítség – mint egy biztonsági őr – állandó készenlétben várja a küldetését, egy maréknyi műanyag dübel pedig a csatát is képes megnyerni, akár egy hadsereg!

Szállítási határidő: Raktárról
Hossz:60 mm
Méret:12 mm
Anyaga:Műanyag
100 Ft (áfával)
db
Részletek