VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Fischer SX műanyag dübel (gumis csőbilincs tőcsavarhoz)

 termék/oldal

Áruházunk sokoldalú kínálatában minden vízszállításhoz szükséges gépet, vezetéket és alkatrészt megtalál, még olyan apró kiegészítőt is, mint a műanyag dübel!

Amikor valamit falra akarunk rögzíteni, előfordul, hogy a fal nem engedelmeskedik és a fúrt lyuk nagyobb lesz a szükségesnél, amit jellemzően a vastag vakolatnak köszönhetünk. Ilyenkor régi cimboránkat hívjuk segítségül: a műanyag dübelt. A megfelelő méretű műanyag dübel gyorsan orvosolja a problémát! A műanyag dübelt a fúrt lyukba kell helyezni. A dübel leszűkíti a falba fúrt lyukat, amibe csavarozunk. A belsejében található rés úgy van kitalálva, hogy a csavar menete szoruljon a kis szerkezetben, ettől olyan érzésünk van, mintha az eredetileg tervezett méretű lyukat fúrtuk volna a falba. Mivel a műanyag dübel a különböző szerelések során elég gyakran kerül elő, mondhatjuk, hogy igazi társ a bajban. A régi házak vastag vakolatai valahányszor kibabrálnak velünk, a műanyag dübel mindig menti, ami menthető!

Egyszerre többet is érdemes belőle vásárolni, mert a zsebre vágható segítség – mint egy biztonsági őr – állandó készenlétben várja a küldetését, egy maréknyi műanyag dübel pedig a csatát is képes megnyerni, akár egy hadsereg!

Szállítási határidő: Raktárról
Hossz:60 mm
Méret:12 mm
Anyaga:Műanyag
100 Ft (áfával)
db
Részletek