VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Felfújható jakuzzi

 termék/oldal
Akció
Bestway: Bestway Lay-Z SPA POOL MIAMI Airjet 2-4 személyes felfújható jakuzzi 180x66 cm, HMC 009, 60001
1
Szállítási határidő:Raktárról
Kivitel:Masszázsmedence
Méret:180×65 cm
210 000 Ft (áfával)
149 000 Ft (áfával)
Részletek
Raktárról
Akció
Intex: Intex PureSPA Greywood Deluxe Bubble 6 személyes felfújható jakuzzi 216x71 cm
1
Szállítási határidő:Raktárról
Kivitel:Masszázsmedence
Méret:216×71 cm
349 000 Ft (áfával)
290 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Kivitel:Masszázsmedence
Méret:216×71 cm
315 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Raktárról
Akció
Intex: Intex PureSPA Jet&Bubble Deluxe Octagon 6 személyes felfújható jakuzzi 218x71 cm
1
Szállítási határidő:Raktárról
Kivitel:Masszázsmedence
Méret:218×71 cm
569 000 Ft (áfával)
480 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Kivitel:Masszázsmedence
Méret:180×66 cm
170 000 Ft (áfával)
Részletek
Szállítási határidő:Jelenleg nem kapható
Kivitel:Masszázsmedence
Méret:180×66 cm
Szállítási határidő:Jelenleg nem kapható
Kivitel:Masszázsmedence
Méret:196×71 cm
Szállítási határidő:Jelenleg nem kapható
Kivitel:Masszázsmedence
Méret:180×180×65 cm
Szállítási határidő:Jelenleg nem kapható
Kivitel:Masszázsmedence
Méret:216×71 cm
Szállítási határidő:Jelenleg nem kapható
Kivitel:Masszázsmedence
Méret:180×180×71 cm
Szállítási határidő:Jelenleg nem kapható
Kivitel:Masszázsmedence
Méret:270×180×71 cm
Szállítási határidő:Jelenleg nem kapható
Kivitel:Masszázsmedence
Méret:201×201 cm

A felfújható jakuzzi tökéletes megoldást kínál a mindennapos relaxációhoz és feltöltöltődéshez. A hordozható masszázsmedencét a kertünkben is felállíthatjuk, ráadásul különösebb nehézségek nélkül. Így akkor is lehetőségünk van kikapcsolódni, ha nem szeretnénk elmenni otthonról. A felfújható jakuzzi ideális egyéni, és családi használatra is. Tekintse meg készletünket, ahol kiváló ár/érték arányban talál minőségi termékeket!

A felfújható jakuzzi előnyei és hátrányai

A felfújható jakuzzi számtalan előnnyel rendelkezik, ezért egyáltalán nem meglepő, hogy egyre többen döntenek a beszerzése mellett. Népszerűségét a kedvező, sokak számára megengedhető árának köszönheti. A felfújható jakuzzi jóval olcsóbb, mint az épített változatok, hiszen mindössze egy pár százezres tételről beszélünk. A minőségi, márkás darabokra pedig garancia is kapható.

Persze nem csak a beszerzési ára kedvező, de a fenntartása sem emészti fel a havi keresetet. A kis méretének köszönhetően kevesebb víz is elegendő a feltöltéséhez és használatához. A masszázsmedencéhez tartozik még egy, a legmodernebb technológián alapuló vízforgató rendszer is, amivel pedig megakadályozhatjuk a jakuzzi vizének gyakori cseréjét.

Ez a módszer nem csak gazdasági szempontból előnyös, de a természet számára is rendkívül kedvező. Az előbb említett kicsi méret azonban korántsem olyan kicsi, hogy ne férnének bele többen is.

A felfújható jakuzzik több méretben is kaphatók, így aztán ízlésünknek megfelelően választhatunk. A kisebb változatok ideálisak a páros masszíroztatáshoz, míg a nagyobb, 6-8 férőhelyes medencékben az egész család kényelmesen elfér.

Érdemes kiemelni a felfújható jakuzzi rugalmasságát is. A felhasználóbarát szerkezetet bárhol, speciális szerszámok és szakemberek nélkül is felállíthatjuk. Ugyanígy, a leeresztése sem igényel különösebb szakértelmet. Leeresztett állapotban kis helyen is elfér, vagyis használaton kívül is könnyedén tárolható. Ez a jellegű mobilitás teszi lehetővé azt is, hogy bárhova - nyaralás, kerti parti, stb. - magunkkal vihetjük.

Ami a felfújható jakuzzi hátrányait illeti, leginkább a stabilitással és a tartóssággal kapcsolatosak. De ezek is csak akkor szembetűnőek, ha a fix, épített medencékhez hasonlítjuk. Önmagában egy felfújható jakuzzi igenis működőképes hosszú távon is.

Melyik a legjobb felfújható jakuzzi?

Amikor felfújható jakuzzit keresünk, igyekszünk a legjobbat választani, hiszen nem szeretnénk évente újat venni. De mitől lesz jó egy jakuzzi, és hogyan találjuk meg a legjobbat?

Nos, itt valójában a saját, személyes igényeinket és lehetőségeinket kell figyelembe venni. Érdemes előre meghatározni, hogy mire szeretnénk használni, hányan, és milyen gyakran. Szerencsére egyre szélesebb választék áll a vásárlók rendelkezésére, így könnyedén találhatunk megtalálhatjuk azt, ami megfelel minden kritériumnak.

Az igények mellett nem feledkezhetünk meg a lehetőségeinkről sem, vagyis arról, hogy mit engedhetünk meg magunkak. Hiába nézünk ki egy nagyobb, családi jakuzzit, ha nem tudjuk sehol felállítani. Ugyanígy, a felfújható jakuzzi ára is jelentősen befolyásolja a végső döntést.

Azt azonban korántsem kell sajnálni, ha nem tudjuk megvenni a legdrágább változatot, mivel az olcsóbb termékek is kiváló minőséget és maximális kényelmet nyújtanak. A belépő kategóriás és a prémium felfújható jakuzzik között az extra funkciók jelentik az igazi különbséget.

Ugyanakkor az egyszerűbb darabok is rendelkeznek alapvető funkciókkal. Eszerint minden felfújható jakuzzi fel van szerelve masszázs fúvókákkal, amelyek a hatékony masszázsért felelnek; fűtési rendszerrel, amelyet előre be lehet programozni, és amely fagyvédelmet biztosít; szűrőrendszerrel, amely segít a víz karbantartásában; és digitális vezérléssel.

Ha minőségi felfújható jakuzzit szeretnénk, akkor érdemes az Intex és a Bestway termékei között szétnézni. A két márka megbízható minőségű, jó ár/érték arányú medencéket kínál.

Kiegészítők felfújható jakuzzihoz

Ha felfújható jakuzzit vásárolunk, néhány alapvető kiegészítőt is találunk a csomagban. Vagyis, nem csak a medencét kapjuk, hanem a medence takarításához szükséges fedelet. Ez segít távol tartani a rovarokat és a port, ha éppen nem használjuk a jakuzzit. A csomag tartalmazza a víz tisztításához szükséges vegyszer adagolót és vízforgatót, valamint a légbuborékos masszázsrendszert. 

A prémium kategóriás felfújható jakuzzihoz jár még LED csík, digitális vezérlő és pohártartó is. A javítókészlet, a fűtési rendszer, és a medenceszűrő minden termékhez jár. Vagyis, a felfújható jakuzzi megvásárlása után azonnal fel is állíthatjuk, és használatba vehetjük.

Természetesen tovább növelhetjük a luxust, ha más kiegészítőket is beszerzünk. A klór helyett érdemes sót használni a víz tisztításához, mivel az kedvezőbb a bőrnek. Beszerezhetünk további LED fényeket is, hogy még hangulatosabb legyen a fürdőzés. Egy alátét is jól jöhet, ugyais óvja a jakuzzi alját, de a fürdést is kényelmesebbé teszi.

A felfújható jakuzzi karbantartása

Amennyiben hosszú életű felfújható jakuzzit szeretnénk, figyeljünk oda a rendszeres karbantartásra. A jakuzzi vizét rendszeresen tisztítsuk. Ehhez naponta többször is érdemes bekapcsolni a vízszűrőt és a keringető rendszert. Ha éppen nem használjuk a medencét, takarjuk le egy takaróval. Így megóvhatjuk attól, hogy por, vagy rovarok kerüljenek a vízbe.

A karbantartás során ellenőrizzük, hogy nincsenek-e meghibásodások. A kisebb hibákat mi magunk is megjavíthatjuk a csomagban található javító készlettel. Ha komolyabb hibát találunk, azonnal hívjunk szakembert.

A téliesítést sem szabad elhanyagolni. Leeresztés előtt gondosan távolítsuk el a vizet, majd alaposan tisztítsuk ki, és szárítsuk meg. Ezután helyezzük egy száraz, fagymentes helyre. Ha betartjuk ezeket a lépéseket, a következő évben is maradéktalanul elégedettek leszünk felfújható jakuzzinkkal.