VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Fekvő gumimembrános hidrofor tartály (Elpumps)

 termék/oldal

Ne hagyja, hogy bárki vagy bármi elbizonytalanítsa: a gumimembrános hidrofor tartály örökké jó választás marad!

Manapság egyre többen bizonytalanodnak el a fúrt kutak, illetve a gumimembrános hidrofor tartályt is magában foglaló házi vízmű segítségével megvalósuló házi vízellátás létjogosultságával kapcsolatban. Vajon meg fogja-e érni még mindig mindez, ha a fúrt kutakért egyszer majd esetleg fizetni kell? Mindenesetre a házi vízmű a gumimembrános hidrofor tartállyal egy szinte örök életre vásárolt kitűnő választás, amely akár egy pár év alatt is visszahozhatja az árát. Mindenképpen hatalmas megtakarítást jelent a használatuk, amely nem csak a pénztárcánknak fog jót tenni, de a Földünknek és a természetnek is. Bizonyos esetekben biztosan nyereséges marad tehát a gumimembrános hidrofor tartállyal rendelkező házi vízmű használata. Ráadásul, erre a típusra fokozottabb költséghatékonyság jellemző, amelyet a cserélhető gumimembrán is biztosít.

Bízzon a józan eszében és a szivattyú-szakértők tudásában, tapasztalatában: a gumimembrános hidrofor tartállyal nem foghat mellé!

Szállítási határidő: Raktárról
Garancia:12 hó
Űrtartalom:24 liter
Csatlakozás:1" KM
Kivitel:Fekvő gumimembrános
12 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Garancia:12 hó
Űrtartalom:24 liter
Csatlakozás:1" KM
Kivitel:Fekvő gumimembrános
21 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Garancia:12 hó
Űrtartalom:50 liter
Csatlakozás:1" KM
Kivitel:Fekvő gumimembrános
20 000 Ft (áfával)
db
Részletek