VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Fekvő gumimembrános hidrofor tartály (Elpumps)

 termék/oldal

Ne hagyja, hogy bárki vagy bármi elbizonytalanítsa: a gumimembrános hidrofor tartály örökké jó választás marad!

Manapság egyre többen bizonytalanodnak el a fúrt kutak, illetve a gumimembrános hidrofor tartályt is magában foglaló házi vízmű segítségével megvalósuló házi vízellátás létjogosultságával kapcsolatban. Vajon meg fogja-e érni még mindig mindez, ha a fúrt kutakért egyszer majd esetleg fizetni kell? Mindenesetre a házi vízmű a gumimembrános hidrofor tartállyal egy szinte örök életre vásárolt kitűnő választás, amely akár egy pár év alatt is visszahozhatja az árát. Mindenképpen hatalmas megtakarítást jelent a használatuk, amely nem csak a pénztárcánknak fog jót tenni, de a Földünknek és a természetnek is. Bizonyos esetekben biztosan nyereséges marad tehát a gumimembrános hidrofor tartállyal rendelkező házi vízmű használata. Ráadásul, erre a típusra fokozottabb költséghatékonyság jellemző, amelyet a cserélhető gumimembrán is biztosít.

Bízzon a józan eszében és a szivattyú-szakértők tudásában, tapasztalatában: a gumimembrános hidrofor tartállyal nem foghat mellé!

Szállítási határidő: Raktárról
Garancia:12 hó
Űrtartalom:24 liter
Csatlakozás:1" KM
Kivitel:Fekvő gumimembrános
15 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Garancia:12 hó
Űrtartalom:24 liter
Csatlakozás:1" KM
Kivitel:Fekvő gumimembrános
21 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Garancia:12 hó
Űrtartalom:50 liter
Csatlakozás:1" KM
Kivitel:Fekvő gumimembrános
28 000 Ft (áfával)
db
Részletek