VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Ebara szivattyú

 termék/oldal

Ebara szivattyú kínálatunkban jó minőségű szivattyúk kaphatók háztartási, ipari és mezőgazdasági felhasználásra. A kiváló ár/érték arányú termékeinkre garanciát vállalunk. A szivattyúk mellett alkatrészeket is forgalmazunk, így a karbantartás is jelentősen egyszerűbb. Nézz szét nálunk, és válaszd ki az igényeidnek megfelelő Ebara szivattyút!

Az Ebara szivattyú előnyei

Az Ebara szivattyú számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amitől rendkívül népszerű a vásárlók körében. Az Ebara szivattyú egyik legnagyobb előnye a kiváló minőségű alapanyaga. A rozsdamentes acél, az öntöttvas és a bronz mind olyan anyagok, amelyek ellenállnak a korróziónak és a kopásoknak. Emiatt jelentősen megnő a szivattyú élettartama.

Mivel a gyártás során a legmodernebb technológiákat használják, az Ebara szivattyú működése kifejezetten biztonságos és megbízható, a meghibásodási arány pedig igen alacsony. Az Ebara szivattyúk esetében garantált a hosszú ideig tartó problémamentes működés.

A korszerű kialakításnak köszönhetően az Ebara szivattyú maximális hatékonysággal üzemel alacsony energiafelhasználás mellett. Az energiatakarékos működéssel nem csak jelentős összegeket spórolhatunk, de a természetet is nagymértékben kímélhetjük.

A speciálisan kialakított motor és a zajcsökkentő burkolatok miatt az Ebara szivattyúk minimális zajszint mellett üzemelnek. Ennek köszönhetően ideális választás lehet olyan környezetben, ahol fokozottan ügyelni kell a csendre.

Az Ebara szivattyú telepítése nem ördöngösség, mindazonáltal azt javasoljuk, hogy szakember végezze az üzembe helyezést. A szakszerű beállítások hiányában csökkenhet a szivattyú hatékonysága.

Az Ebara szivattyú népszerűségét tovább növeli a széleskörű felhasználás, vagyis, hogy szinte minden feladatra találunk egy megfelelő típust. A csúcsminőségű és megbízható Ebara szivattyúk maximálisan helytállnak háztartási, ipari és mezőgazdasági környezetben is.

Az Ebara szivattyú felhasználási területei

Az Ebara szivattyúk sokoldalúsága miatt szinte minden feladatra találunk megfelelő szivattyút. Háztartási környezetben előszeretettel alkalmaznak Ebara szivattyút, ha kútból, vagy bármilyen természetes vízforrásból szeretnék biztosítani a vezetékes vizet. Egy hidrofor tartállyal kiegészítve egy Ebara szivattyú ideális házi vízmű kialakításához.

Ugyancsak jól járunk, ha Ebara szivattyúval végezzük a kert öntözését, vagy éppen a medence vizének szűrését. Az Ebara szivattyú hatékonyan forgatja a fürdővizet, ezáltal biztosítja, hogy mindig friss és tiszta vízben mártózhassunk meg.

A teljesítménytől függően ipari és háztartási környezetben is alkalmas a szennyvíz szállítására. Az egyszerűbb darabokkal gond nélkül megszabdulhatunk a pincében, vagy alagsorban felgyülemlett szennyvíztől. Egy erőteljesebb kialakítású, nagy teljesítményű változat pedig képes az ipari szennyvizet is eltávolítani.

A fűtési és hűtési rendszerekben ugyancsak nagy hasznunkra lehet az Ebara szivattyú. A fűtéshez használt forró vizet, illetve a hűtéshez szükséges hideg vizet egyenletesen oszlatja el a rendszerben, így a működése rendkívül hatékony és energiatakarékos.

Az Ebara szivattyú minőségi anyaga ellenáll a vegyileg szennyezett folyadékoknak is, ezért egyre gyakrabban használják a vegyiparban és az élelmiszer iparban.

A mezőgazdaságban előszeretettel alkalmazzák öntözésre, lápos, mocsaras területek víztelenítésére, és a gazdasági telepek vízellátására.

Mi alapján válasszunk Ebara szivattyút?

Az Ebara szivattyú hatékonysága a jól megtervezett választásban rejlik. Csak akkor számíthatunk megbízható és hosszú távú működésre, ha arra használjuk a szivattyút, amire ki lett találva. Vagyis, egy önfelszívó, vagy merülő szivattyút nyugodtan használhatunk a kerti öntöző rendszerhez, de akár házi vízműhöz is. Ha azonban szennyvizet szeretnénk vele szállítani, ne lepődjünk meg, ha egy-két alkalom után tönkremegy. Ehhez használjunk egy ellenállóbb anyagból készült szennyvízszivattyút.

Miután sikerült meghatározni az Ebara szivattyú felhasználási területét, mérjük fel, hogy mekkora teljesítményre lesz szükség. Amennyiben túl kicsi a szivattyú teljesítménye, nem lesz képes elvégezni a rábízott feladatot. Ugyanakkor a túl nagy teljesítményű szivattyú sem ajánlott, mivel nem lenne alkalmunk kihasználni, vagyis feleslegesen költöttünk rá többet.

A megfelelő szivattyú kiválasztásához ellenőrizzük a berendezés szívómélységét és emelőmagasságát. A szívómélységből kiderül, hogy milyen mélyről képes kiszivattyúzni a folyadékot, míg a emelőmagasság azt árulja el, hogy milyen távolságba tudja eljuttatni azt. A választást befolyásolja még a szivattyú ára is.

A hatalmas választéknak köszönhetően igen széles skálán mozognak az Ebara szivattyú árak, így annak sem kell lemondania az Ebara szivattyú előnyeiről, aki kevesebbet tudna ráfordítani.

Az Ebara szivattyú alkatrészek cseréje

Az Ebara szivattyú legfontosabb alkatrészei a szűrő, a tömítések, a járókerék, a csapágyak és a motor. A szűrő megakadályozza, hogy szennyeződések jussanak a szivattyúba, ezért rendszeresen tisztítani kell. A tömítés nem engedi, hogy szivárgás alakuljon ki. A biztonságos működéshez azonban érdemes rendszeresen ellenőrizni, és időnként cserélni.

A szivattyú lelke a járókerék, amely hajtja a vizet. A motor és a csapágyak biztosítják a járókerék akadálymentes mozgását. Ezek az alkatrészek idővel elkpohatnak, ezért cserélni kell őket. Így megakadályozhatjuk a szivattyú károsodását.

Fontos, hogy az Ebara szivattyúhoz Ebara alkatrészeket használjunk. Csak így biztosíthatjuk a hatékony és biztonságos működést, ráadásul a garancia is csak ebben az esetben érvényes.

Az Ebara szivattyúk karbantartását és javítását érdemes szakemberre bízni, hiszen a hosszú évek tapasztalata és a szakértelem minden helyzetben segít megtalálni az optimális megoldást.