VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Csepegtető cső idom (bordás T-idom)

 termék/oldal

A korrózióálló csepegtető cső idom (bordás T-idom) több típusából választhat, ha nálunk keresi a megfelelő tartozékot a csőrendszeréhez.

A csepegtető cső idom (bordás T-idom) a minőségi előírásoknak tökéletesen megfelel, alkalmas az ivóvízzel való érintkezésre, emberi szervezetre káros összetevőket nem tartalmaz. Ipari és háztartási célra is jól használható, többféle minőségű víz szállítására alkalmas, a lényeg, hogy a szállítandó folyadék hőmérséklete ne haladja meg a harminc Celsius-fokot. A tömítő csavarmenettel ellátott csepegtető cső idom (bordás T-idom) jól illeszkedik a csővezetékhez. Természetesen, ha csővezetékről beszélünk, akkor nem elégséges a csepegtető cső idom (bordás T-idom), szükség lehet még locsolótömlőre, kerti tömlőre, slagra, tömlőcsatlakozóra, SIROFLEX kézi szórófejre, sőt még csepegtető csőre is.

Meghozta a döntést, szükséges a csepegtető cső idom (bordás T-idom) a csőrendszeréhez? Jöjjön, nézzen szét és vásároljon nálunk! Kollégáink segítenek a gyors választásban.

Szállítási határidő: Raktárról
Méret:16×16×16 mm
Anyaga:Műanyag
60 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:20×20×20 mm
Anyaga:Műanyag
110 Ft (áfával)
db
Részletek