VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.hu https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.png VL Szivattyú Kft. +36-29-320-150 info@vlbt.hu customer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Csepegtető cső idom (bordás T-idom)

 termék/oldal

A korrózióálló csepegtető cső idom (bordás T-idom) több típusából választhat, ha nálunk keresi a megfelelő tartozékot a csőrendszeréhez.

A csepegtető cső idom (bordás T-idom) a minőségi előírásoknak tökéletesen megfelel, alkalmas az ivóvízzel való érintkezésre, emberi szervezetre káros összetevőket nem tartalmaz. Ipari és háztartási célra is jól használható, többféle minőségű víz szállítására alkalmas, a lényeg, hogy a szállítandó folyadék hőmérséklete ne haladja meg a harminc Celsius-fokot. A tömítő csavarmenettel ellátott csepegtető cső idom (bordás T-idom) jól illeszkedik a csővezetékhez. Természetesen, ha csővezetékről beszélünk, akkor nem elégséges a csepegtető cső idom (bordás T-idom), szükség lehet még locsolótömlőre, kerti tömlőre, slagra, tömlőcsatlakozóra, SIROFLEX kézi szórófejre, sőt még csepegtető csőre is.

Meghozta a döntést, szükséges a csepegtető cső idom (bordás T-idom) a csőrendszeréhez? Jöjjön, nézzen szét és vásároljon nálunk! Kollégáink segítenek a gyors választásban.

Szállítási határidő:Raktárról
Méret:16×16×16 mm
Anyaga:Műanyag
30 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:20×20×20 mm
Anyaga:Műanyag
70 Ft (áfával)
db
Részletek