VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Csepegtető cső idom (bordás T-idom)

 termék/oldal

A korrózióálló csepegtető cső idom (bordás T-idom) több típusából választhat, ha nálunk keresi a megfelelő tartozékot a csőrendszeréhez.

A csepegtető cső idom (bordás T-idom) a minőségi előírásoknak tökéletesen megfelel, alkalmas az ivóvízzel való érintkezésre, emberi szervezetre káros összetevőket nem tartalmaz. Ipari és háztartási célra is jól használható, többféle minőségű víz szállítására alkalmas, a lényeg, hogy a szállítandó folyadék hőmérséklete ne haladja meg a harminc Celsius-fokot. A tömítő csavarmenettel ellátott csepegtető cső idom (bordás T-idom) jól illeszkedik a csővezetékhez. Természetesen, ha csővezetékről beszélünk, akkor nem elégséges a csepegtető cső idom (bordás T-idom), szükség lehet még locsolótömlőre, kerti tömlőre, slagra, tömlőcsatlakozóra, SIROFLEX kézi szórófejre, sőt még csepegtető csőre is.

Meghozta a döntést, szükséges a csepegtető cső idom (bordás T-idom) a csőrendszeréhez? Jöjjön, nézzen szét és vásároljon nálunk! Kollégáink segítenek a gyors választásban.

Szállítási határidő:Raktárról
Méret:16×16×16 mm
Anyaga:Műanyag
100 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:20×20×20 mm
Anyaga:Műanyag
110 Ft (áfával)
db
Részletek