VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

Csepegtető cső idom (bordás szűkített T-idom)

 termék/oldal

Most rengeteg akciós termék közül válogathat, aki szivattyúhoz, öntözéshez keres eszközöket, alkatrészeket.

A csepegtető cső idom az egyik legfontosabb eleme a csepegtetéses öntöző rendszernek. Ez a fajta öntözés az egyik leggazdaságosabb a vízfelhasználás tekintetében. A különböző csepegtető cső idom szerelvények lehetővé teszik, hogy minőségi öntözést végezhessünk kertünkben, és mindezt vízszivárgás nélkül. Az egyes elemek, mint a csepegtető cső, a csapszekrény, SAB szelepdoboz, réz tömlőcsatlakozó, tömlővég egyesével is minőségi elemek, melyek tökéletesen illeszthetők egymáshoz is. A csepegtető cső idom bordás, szűkített T-idom formában, illetve bordás csőtoldó, bordás könyök variációkban is megtalálható üzletünkben. A kérdés az, hogy ön is úgy gondolja-e, hogy leegyszerűsíti az életet, ha egy helyen be tud szerezni minden alkarészt, ráadásul kitűnő minőségben, jó áron? Gondolja végig!

Ha a válasza igen, keresse bizalommal nagyszerű szakembereinket és kérje segítségüket a tájékozódás és a vásárlás során is!

Szállítási határidő:Raktárról
Méret:16×20×16 mm
Anyaga:Műanyag
170 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:20×16×20 mm
Anyaga:Műanyag
290 Ft (áfával)
db
Részletek