VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Csepegtető cső idom (bordás szűkített T-idom)

 termék/oldal

Most rengeteg akciós termék közül válogathat, aki szivattyúhoz, öntözéshez keres eszközöket, alkatrészeket.

A csepegtető cső idom az egyik legfontosabb eleme a csepegtetéses öntöző rendszernek. Ez a fajta öntözés az egyik leggazdaságosabb a vízfelhasználás tekintetében. A különböző csepegtető cső idom szerelvények lehetővé teszik, hogy minőségi öntözést végezhessünk kertünkben, és mindezt vízszivárgás nélkül. Az egyes elemek, mint a csepegtető cső, a csapszekrény, SAB szelepdoboz, réz tömlőcsatlakozó, tömlővég egyesével is minőségi elemek, melyek tökéletesen illeszthetők egymáshoz is. A csepegtető cső idom bordás, szűkített T-idom formában, illetve bordás csőtoldó, bordás könyök variációkban is megtalálható üzletünkben. A kérdés az, hogy ön is úgy gondolja-e, hogy leegyszerűsíti az életet, ha egy helyen be tud szerezni minden alkarészt, ráadásul kitűnő minőségben, jó áron? Gondolja végig!

Ha a válasza igen, keresse bizalommal nagyszerű szakembereinket és kérje segítségüket a tájékozódás és a vásárlás során is!

Szállítási határidő: Raktárról
Méret:16×20×16 mm
Anyaga:Műanyag
100 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:20×16×20 mm
Anyaga:Műanyag
180 Ft (áfával)
db
Részletek