VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Csepegtető cső idom (bordás szűkített T-idom)

 termék/oldal

Most rengeteg akciós termék közül válogathat, aki szivattyúhoz, öntözéshez keres eszközöket, alkatrészeket.

A csepegtető cső idom az egyik legfontosabb eleme a csepegtetéses öntöző rendszernek. Ez a fajta öntözés az egyik leggazdaságosabb a vízfelhasználás tekintetében. A különböző csepegtető cső idom szerelvények lehetővé teszik, hogy minőségi öntözést végezhessünk kertünkben, és mindezt vízszivárgás nélkül. Az egyes elemek, mint a csepegtető cső, a csapszekrény, SAB szelepdoboz, réz tömlőcsatlakozó, tömlővég egyesével is minőségi elemek, melyek tökéletesen illeszthetők egymáshoz is. A csepegtető cső idom bordás, szűkített T-idom formában, illetve bordás csőtoldó, bordás könyök variációkban is megtalálható üzletünkben. A kérdés az, hogy ön is úgy gondolja-e, hogy leegyszerűsíti az életet, ha egy helyen be tud szerezni minden alkarészt, ráadásul kitűnő minőségben, jó áron? Gondolja végig!

Ha a válasza igen, keresse bizalommal nagyszerű szakembereinket és kérje segítségüket a tájékozódás és a vásárlás során is!

Szállítási határidő: Raktárról
Méret:16×20×16 mm
Anyaga:Műanyag
100 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:20×16×20 mm
Anyaga:Műanyag
180 Ft (áfával)
db
Részletek