VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Csepegtető cső idom (bordás szűkített csőtoldó)

 termék/oldal

Webáruházunk szakértőire bátran támaszkodhat, bármilyen zöldfelület öntözésének tervezésekor - kérdezzen tőlünk!

Tavasztól őszig a házikertek és nagyobb ipari létesítmények zöldfelületei csak akkor mutatják legszebb formájukat, ha kellő mennyiségű vizet kapnak és meghatározott rendszerességgel. Az öntözés megoldható nagyon drágán is, de ha jól átgondolva, egy megfelelő csepegtető rendszert telepítünk akkor az öntözés során időt, vizet és nem utolsó sorban pénzt is spórolhatunk. A kiépítésében több időt igénylő, ám összességében a legpraktikusabb öntözési forma a csepegtető öntözés, melyhez a jó minőségű csöveken túl csepegtető cső idomok is szükségesek. Mire szolgál a csepegtető cső idom? A csepegtető öntözés lényege, hogy vékony öntözőcsövekből egy rejtett hálózatot építünk ki a kertben. Ám a csövek hossza véges, és néha irányt is kell váltani, hiszen a cél az, hogy a területet jól lefedjük és a rendszert ne szakítsuk meg. A csepegtető cső idomok több cső szivárgásmentes és biztonságos összekapcsolásáért felelnek.

Vegye meg nálunk a kiváló minőségű kiegészítőket is!

Szállítási határidő: Raktárról
100 Ft (áfával)
db
Részletek