VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

Csepegtető cső idom (bordás szűkített csőtoldó)

 termék/oldal

Webáruházunk szakértőire bátran támaszkodhat, bármilyen zöldfelület öntözésének tervezésekor - kérdezzen tőlünk!

Tavasztól őszig a házikertek és nagyobb ipari létesítmények zöldfelületei csak akkor mutatják legszebb formájukat, ha kellő mennyiségű vizet kapnak és meghatározott rendszerességgel. Az öntözés megoldható nagyon drágán is, de ha jól átgondolva, egy megfelelő csepegtető rendszert telepítünk akkor az öntözés során időt, vizet és nem utolsó sorban pénzt is spórolhatunk. A kiépítésében több időt igénylő, ám összességében a legpraktikusabb öntözési forma a csepegtető öntözés, melyhez a jó minőségű csöveken túl csepegtető cső idomok is szükségesek. Mire szolgál a csepegtető cső idom? A csepegtető öntözés lényege, hogy vékony öntözőcsövekből egy rejtett hálózatot építünk ki a kertben. Ám a csövek hossza véges, és néha irányt is kell váltani, hiszen a cél az, hogy a területet jól lefedjük és a rendszert ne szakítsuk meg. A csepegtető cső idomok több cső szivárgásmentes és biztonságos összekapcsolásáért felelnek.

Vegye meg nálunk a kiváló minőségű kiegészítőket is!

Szállítási határidő:Raktárról
100 Ft (áfával)
db
Részletek