VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Csepegtető cső idom (bordás menetes T-idom)

Önnek mennyi van otthon tartalékban az egyik leggyakrabban felhasznált szivattyú alkatrészből?

A bordás, menetes T-idom nevű csepegtető cső idom nem véletlenül az egyik legnépszerűbb csővezeték alkatrész. Hiszen nem csak arra képes, amire a többi T-idom, azaz, hogy ne csak egyenes irányba, hanem oldalirányba is tovább szállítsa a tiszta, vagy enyhén szennyezett vizet, esetleg a szállásanyagot is tartalmazó folyadékot. A bordás, menetes csepegtető csőhöz való T-idom ezen felül ráadásul arra is alkalmas, hogy szabályozza a – nem csak szivattyúzáshoz használatos – csövek méretét. Hiszen a bordás, menetes csepegtető csőhöz való T-idom bordázottságát kihasználva lehetséges többféle méretűre állítani a csöveket, így akkor sem szükséges pánikba esnie, ha esetleg véletlenül nem elég hosszú a csőrendszer. A bordázott menetes T-idommal ugyanis könnyen korrigálhat ezen a problémán.

Válasszon bordás, menetes csepegtető csőhöz való T-idomot rövid határidejű házhozszállítással, garanciával a szivattyuwebaruhaz.hu hatalmas kínálatából, ha kiváló minőségű szivattyú kiegészítőt szeretne beszerezni tapasztalt szakértők ajánlásával!