VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Csepegtető cső idom (bordás menetes T-idom)

Önnek mennyi van otthon tartalékban az egyik leggyakrabban felhasznált szivattyú alkatrészből?

A bordás, menetes T-idom nevű csepegtető cső idom nem véletlenül az egyik legnépszerűbb csővezeték alkatrész. Hiszen nem csak arra képes, amire a többi T-idom, azaz, hogy ne csak egyenes irányba, hanem oldalirányba is tovább szállítsa a tiszta, vagy enyhén szennyezett vizet, esetleg a szállásanyagot is tartalmazó folyadékot. A bordás, menetes csepegtető csőhöz való T-idom ezen felül ráadásul arra is alkalmas, hogy szabályozza a – nem csak szivattyúzáshoz használatos – csövek méretét. Hiszen a bordás, menetes csepegtető csőhöz való T-idom bordázottságát kihasználva lehetséges többféle méretűre állítani a csöveket, így akkor sem szükséges pánikba esnie, ha esetleg véletlenül nem elég hosszú a csőrendszer. A bordázott menetes T-idommal ugyanis könnyen korrigálhat ezen a problémán.

Válasszon bordás, menetes csepegtető csőhöz való T-idomot rövid határidejű házhozszállítással, garanciával a szivattyuwebaruhaz.hu hatalmas kínálatából, ha kiváló minőségű szivattyú kiegészítőt szeretne beszerezni tapasztalt szakértők ajánlásával!