VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Csepegtető cső idom (bordás könyökös tömlővég)

 termék/oldal

Csepegtető cső idom (bordás, könyökös tömlővég) házhozszállítással, garanciával a szivattyuwebaruhaz.hu hatalmas kínálatából!

Sok esetben lehetünk különösen hálásak a többfunkciós idomoknak. Mi több, egy alacsonyabb árfekvésbe tartozó alkatrész is számtalan esetben jelenthet megoldást, ha úgy tetszik, megváltást, akár egy nagyobb volumenű szivattyúzási problémára is. A csepegtető cső idom (bordás, könyökös tömlővég) egy ilyen, viszonylag apró és könnyű, mégis több olyan funkciót ellátó szivattyúzási alkatrész, amelyek már önmagukban is óriási lehetőséget jelentenének a szivattyúzás minőségének javítására. A csepegtető cső idom (bordás, könyökös tömlővég) ugyanis egyszerre alkalmas arra – a könyök funkciójának köszönhetően – hogy elmozgassa a folyadékot akkor, ha nem tud egyenes irányban tovább haladni, hanem szükség van arra, hogy úgynevezett könyök, vagy „L” alakba elhajoljon a vezeték. A Csepegtető cső idom (bordás, könyökös tömlővég) további előnye, hogy a bordázottsága miatt viszonylag nagy variálhatóságot biztosít a csövek hosszát illetően is.

Válasszon bordás, könyökös tömlővéget, oldjon meg egyszerre több szivattyúzási problémát könnyen, gyorsan és kényelmesen!

Szállítási határidő: Raktárról
Méret:16×1/2"
Anyaga:Műanyag
110 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:16×3/4"
Anyaga:Műanyag
110 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:20×1/2"
Anyaga:Műanyag
120 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:20×3/4"
Anyaga:Műanyag
130 Ft (áfával)
db
Részletek