VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Csepegtető cső idom (bordás könyökös tömlővég)

 termék/oldal

Csepegtető cső idom (bordás, könyökös tömlővég) házhozszállítással, garanciával a szivattyuwebaruhaz.hu hatalmas kínálatából!

Sok esetben lehetünk különösen hálásak a többfunkciós idomoknak. Mi több, egy alacsonyabb árfekvésbe tartozó alkatrész is számtalan esetben jelenthet megoldást, ha úgy tetszik, megváltást, akár egy nagyobb volumenű szivattyúzási problémára is. A csepegtető cső idom (bordás, könyökös tömlővég) egy ilyen, viszonylag apró és könnyű, mégis több olyan funkciót ellátó szivattyúzási alkatrész, amelyek már önmagukban is óriási lehetőséget jelentenének a szivattyúzás minőségének javítására. A csepegtető cső idom (bordás, könyökös tömlővég) ugyanis egyszerre alkalmas arra – a könyök funkciójának köszönhetően – hogy elmozgassa a folyadékot akkor, ha nem tud egyenes irányban tovább haladni, hanem szükség van arra, hogy úgynevezett könyök, vagy „L” alakba elhajoljon a vezeték. A Csepegtető cső idom (bordás, könyökös tömlővég) további előnye, hogy a bordázottsága miatt viszonylag nagy variálhatóságot biztosít a csövek hosszát illetően is.

Válasszon bordás, könyökös tömlővéget, oldjon meg egyszerre több szivattyúzási problémát könnyen, gyorsan és kényelmesen!

Szállítási határidő: Raktárról
Méret:16×1/2"
Anyaga:Műanyag
110 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:16×3/4"
Anyaga:Műanyag
110 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:20×1/2"
Anyaga:Műanyag
120 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:20×3/4"
Anyaga:Műanyag
130 Ft (áfával)
db
Részletek