VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Csepegtető cső idom (bordás csőtoldó)

 termék/oldal

Gyönyörű zöld kertet szeretne? Pompázó virágokat? Nálunk van a megoldás!

Rengeteg csepegtető cső idom, locsolótömlő, szivattyú található kínálatunkban. Aki valóban odafigyel a kertjére és nem a „szomszéd kertje mindig zöldebb” elv szerint él, annak az is fontos, hogy milyen eszközökkel lehet ezt a legegyszerűbben, leggazdaságosabban megoldani. Korszerű eszköznek számít a csepegtető öntöző rendszer, mely a következő elemekkel áll kapcsolatban, locsolótömlő, kerti tömlő, slag, tömlőcsatlakozó, SIROFLEX kézi szórófej, SAB vízkonnektor, csapszekrény, csepegtető cső, csepegtető cső idom. Ezekkel az eszközökkel elérhető az, hogy a legkevesebb víz felhasználásával, időre beprogramozva kapják a növények a tápláló folyadékot. Ami még a csepegtető öntözőrendszer mellett szól, az az, hogy annyi vizet kap csak az adott növény, amennyire valóban szüksége van. Rengeteg típus létezik a csepegtető cső idom szerelvényből is, így sok kérdés merülhet fel, ha öntözőrendszert szerel be valaki.

Kollégáink jól képzettek a szivattyú és öntözés kérdéskörében, keressen minket bizalommal!

Szállítási határidő: Raktárról
Méret:16×16 mm
Anyaga:Műanyag
100 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:20×20 mm
Anyaga:Műanyag
100 Ft (áfával)
db
Részletek