VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Fontos Információ!

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.

Csepegtető cső idom (bordás csőtoldó)

 termék/oldal

Gyönyörű zöld kertet szeretne? Pompázó virágokat? Nálunk van a megoldás!

Rengeteg csepegtető cső idom, locsolótömlő, szivattyú található kínálatunkban. Aki valóban odafigyel a kertjére és nem a „szomszéd kertje mindig zöldebb” elv szerint él, annak az is fontos, hogy milyen eszközökkel lehet ezt a legegyszerűbben, leggazdaságosabban megoldani. Korszerű eszköznek számít a csepegtető öntöző rendszer, mely a következő elemekkel áll kapcsolatban, locsolótömlő, kerti tömlő, slag, tömlőcsatlakozó, SIROFLEX kézi szórófej, SAB vízkonnektor, csapszekrény, csepegtető cső, csepegtető cső idom. Ezekkel az eszközökkel elérhető az, hogy a legkevesebb víz felhasználásával, időre beprogramozva kapják a növények a tápláló folyadékot. Ami még a csepegtető öntözőrendszer mellett szól, az az, hogy annyi vizet kap csak az adott növény, amennyire valóban szüksége van. Rengeteg típus létezik a csepegtető cső idom szerelvényből is, így sok kérdés merülhet fel, ha öntözőrendszert szerel be valaki.

Kollégáink jól képzettek a szivattyú és öntözés kérdéskörében, keressen minket bizalommal!

Szállítási határidő:Raktárról
Méret:16×16 mm
Anyaga:Műanyag
40 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:20×20 mm
Anyaga:Műanyag
50 Ft (áfával)
db
Részletek