VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Csepegtető cső idom (bilincs bordás idomokhoz)

 termék/oldal

Vásároljon kisebb alkatrészeket is webáruházunkban!

Kiváló minőséggel és nagy választékkal várjuk, a hét minden napján elérheti készleteinket és kedvére válogathat. Néhány apróság, amiről hajlamosak vagyunk megfeledkezni, kulcsfontosságú lehet az öntözés szempontjából. Ilyen például a csepegtető öntözéshez kapcsolódóan, a csepegtető cső idom is. A házikertek kézi tömlővel történő locsolása sokaknak lehet megterhelő, vagy tűnhet túlságosan macerásnak. Először is meg kell küzdeni a sokszor makrancos locsolócsővel, vigyázva, hogy ne kaszáljuk le vele kedvenc virágainkat, növényeinket. Érdemes odafigyelni arra is, hogy a növények a hosszas öntözési folyamat végén lehetőleg vizesebbek legyenek, mint mi magunk. Mindezt átgondolva egyre többen döntenek a csepegtető öntözőrendszer telepítése mellett, melynek összeállításához csepegtető cső idom feltétlenül kelleni fog. A csepegtető cső idom különböző típusai segítenek az öntözőcsövek szoros illesztésében és ahol szükséges, az irányváltásban.

Kérje kollégáink segítségét, a tervezéstől a beszerzésig!

Szállítási határidő: Jelenleg nem kapható (beszerzés alatt)
Méret:16 mm
Anyaga:Műanyag
60 Ft (áfával)
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:20 mm
Anyaga:Műanyag
80 Ft (áfával)
db
Részletek