VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Csepegtető cső idom (bilincs bordás idomokhoz)

 termék/oldal

Vásároljon kisebb alkatrészeket is webáruházunkban!

Kiváló minőséggel és nagy választékkal várjuk, a hét minden napján elérheti készleteinket és kedvére válogathat. Néhány apróság, amiről hajlamosak vagyunk megfeledkezni, kulcsfontosságú lehet az öntözés szempontjából. Ilyen például a csepegtető öntözéshez kapcsolódóan, a csepegtető cső idom is. A házikertek kézi tömlővel történő locsolása sokaknak lehet megterhelő, vagy tűnhet túlságosan macerásnak. Először is meg kell küzdeni a sokszor makrancos locsolócsővel, vigyázva, hogy ne kaszáljuk le vele kedvenc virágainkat, növényeinket. Érdemes odafigyelni arra is, hogy a növények a hosszas öntözési folyamat végén lehetőleg vizesebbek legyenek, mint mi magunk. Mindezt átgondolva egyre többen döntenek a csepegtető öntözőrendszer telepítése mellett, melynek összeállításához csepegtető cső idom feltétlenül kelleni fog. A csepegtető cső idom különböző típusai segítenek az öntözőcsövek szoros illesztésében és ahol szükséges, az irányváltásban.

Kérje kollégáink segítségét, a tervezéstől a beszerzésig!

Szállítási határidő: Raktárról
Méret:16 mm
Anyaga:Műanyag
60 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:20 mm
Anyaga:Műanyag
80 Ft (áfával)
db
Részletek