VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Fontos Információ!

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.

aszaló/szárító készülék

 termék/oldal

Facem aszaló/szárító készülék

Az egészséges életmód jegyében sokan az aszalt gyümölcsök, zöldségek fogyasztásában látják a megoldást. A boltban megvásárolható aszalt termékek általában magas áron szerezhetőek be. Ezzel szemben, ha valaki otthon készíti el az aszalt, szárított élelmiszereket, akkor csupán az alapanyagot kell megvásárolnia. Természetesen nem szabad levegőn kell nekifogni a szárításnak, hanem erre a célra már minőségi aszaló, szárító készülékek állnak rendelkezésre. Ez egy hosszútávon megtérülő, jó befektetés. Az aszaló, szárító készülék működési elve a meleg levegő felfelé áramlási elvén alapszik. A készülék alján meleg levegő termelődik, mely elkezd felfelé áramlani, ahogy egyre fentebb halad, úgy szárítja ki a tálcákon lévő élelmiszereket. A készülék nemcsak zöldségek, gyümölcsök aszalására alkalmas, akár kenyeret vagy kekszet is lehet vele készíteni. Az aszaló, szárító készülékbe kerülő alapanyagokat tésztakészítővel, különböző darálókkal, dagasztó, szeletelő, passzírozó gépekkel lehet előkészíteni.
Szállítási határidő:Raktárról
80 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Jelenleg nem kapható
Feszültség:230V-50Hz
96 500 Ft (áfával)
Részletek