VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Rastelli 81sz. MINI KB golyóscsap

 termék/oldal

Nem véletlen, hogy a Rastelli golyóscsapokat mindenki szereti: bár MINI-k, mégis sokoldalú, költséghatékony, energiatakarékos megoldást jelentenek a vízzárásra.

Hosszú évek tapasztalata alapján elmondható, hogy a Rastelli golyóscsapok nemcsak a szivattyú-szakértők, hanem a szivattyú-használók körében is rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek. Hiszen ezek az aranyos, ízléses, igényes megjelenésű golyóscsapok egyben egy nagyon is praktikus és földhözragadt tulajdonsággal is rendelkeznek. Képesek ugyanis szabályozni a rajtuk áthaladó víz mennyiségét, ezáltal spórolni a felhasználó költségein. A golyóscsapot másképpen gömbcsapnak is nevezik – mindkét nevét a végén elhelyezkedő félgömb alakú záróelemről kapta, amelynek segítségével a vízmennyiség állítható. A golyóscsap precíz zárómechanizmusa professzionálisan kialakított, magas minőségű, tartós megoldást jelent mindennapi vízügyeinkre. A golyóscsapokat megtalálhatjuk nemcsak az öntözőrendszerekben, hanem a fűtés- és vízvezetékrendszerek részeként is, így a legtöbbünk otthonában már jelen vannak.

Szerezze be ön is a legújabb Rastelli golyóscsapokat és élvezze az általuk nyújtott kényelmet és biztonságot!

Szállítási határidő: Megrendelésre kb. 3-5 hét
Méret:1/4" KB
Anyaga:Réz
1 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:3/8" KB
Anyaga:Réz
1 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:1/2" KB
Anyaga:Réz
1 000 Ft (áfával)
db
Részletek