VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Rastelli 81sz. MINI KB golyóscsap

 termék/oldal

Nem véletlen, hogy a Rastelli golyóscsapokat mindenki szereti: bár MINI-k, mégis sokoldalú, költséghatékony, energiatakarékos megoldást jelentenek a vízzárásra.

Hosszú évek tapasztalata alapján elmondható, hogy a Rastelli golyóscsapok nemcsak a szivattyú-szakértők, hanem a szivattyú-használók körében is rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek. Hiszen ezek az aranyos, ízléses, igényes megjelenésű golyóscsapok egyben egy nagyon is praktikus és földhözragadt tulajdonsággal is rendelkeznek. Képesek ugyanis szabályozni a rajtuk áthaladó víz mennyiségét, ezáltal spórolni a felhasználó költségein. A golyóscsapot másképpen gömbcsapnak is nevezik – mindkét nevét a végén elhelyezkedő félgömb alakú záróelemről kapta, amelynek segítségével a vízmennyiség állítható. A golyóscsap precíz zárómechanizmusa professzionálisan kialakított, magas minőségű, tartós megoldást jelent mindennapi vízügyeinkre. A golyóscsapokat megtalálhatjuk nemcsak az öntözőrendszerekben, hanem a fűtés- és vízvezetékrendszerek részeként is, így a legtöbbünk otthonában már jelen vannak.

Szerezze be ön is a legújabb Rastelli golyóscsapokat és élvezze az általuk nyújtott kényelmet és biztonságot!

Szállítási határidő: Raktárról
Méret:1/4" KB
Anyaga:Réz
1 200 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:3/8" KB
Anyaga:Réz
1 200 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:1/2" KB
Anyaga:Réz
1 200 Ft (áfával)
db
Részletek