VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

6/4 coll-os (50) szivattyú szívócső

 termék/oldal

6/4 Coll-os (50) szivattyú szívócső

Magához a szivattyúhoz vagy a vízműhöz képest elhanyagolható kiadást jelent a szivattyú szívócsöve, így könnyen hajlamosak lehetünk arra, hogy megfeledkezzünk arról, milyen fontos és hasznos, semmiképpen sem elhanyagolható alkatrésszel van dolgunk. A 6/4 Coll-os (50) szivattyú szívócső megvásárlása webáruházunkon keresztül mindenképpen megtérülő befektetés, hiszen nem jelent nagyobb kiadást, mint leszaladni a közértbe egy kis harapnivalóért, ellenben a 6/4 Coll-os (50) szivattyú szívócső beszerzése esetén egy modern technológiával készült, legjobb minőségű műanyagból előállított alkatrészt kapunk. Alapanyagának köszönhetően a webáruházunkban kapható 6/4 Coll-os (50) szivattyú szívócső ellenáll a korróziónak, és nehezebben kopik el, mint más, fémből készült, 6/4 Coll-os (50) szivattyú szívócsövek. Fontos megjegyezni, hogy 6/4 Coll-os (50) szivattyú szívócsövekre ugyanúgy, akár az összes többi szivattyú szívócsőre, egyedi megrendelést is befogad a webáruházunk, ez esetben kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal telefonon vagy akár személyesen. A 6/4 Coll-os (50) szivattyú szívócső webáruházunk raktárából azonnal megvásárolható.
Szállítási határidő: Megrendelésre kb. 3-5 hét
Hossz:0.5 m
Csatlakozás:1.1/2" (6/4") KM
3 500 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Hossz:1 m
Csatlakozás:1.1/2" (6/4") KM
3 700 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Hossz:2 m
Csatlakozás:1.1/2" (6/4") KM
4 300 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Hossz:3 m
Csatlakozás:1.1/2" (6/4") KM
4 800 Ft (áfával)
db
Részletek