VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

5/4 coll-os (40) szivattyú szívócső

 termék/oldal

5/4 Coll-os (40) szivattyú szívócső

Ha arra adjuk a fejünket, hogy házi vízműhöz, fúrt kúthoz, vagy bármilyen más célra szivattyút vásároljunk és használjunk, bizony nem kis kiadás érheti a családi kasszát. Ilyenkor hajlamosak vagyunk ezerszer is átgondolni, meggondolni, vajon a megfelelő terméket választottuk-e, igyekszünk a legnagyobb gondot fordítani a minőségre, megbízhatóságra, a rendszeres cserére. Az 5/4 Coll-os (40) szivattyú szívócső éppen ugyanolyan nélkülözhetetlen tartozéka a rendszernek, mint az akár több százezer forint értékű nagy berendezések. Az 5/4 Coll-os (40) szivattyú szívócső kiváló minőségű műanyagból készült, hegesztéses technológiával, így Önnek nem kell tartania a rozsdásodástól, illetve attól sem, hogy túl hamar tönkremegy az anyaga. Az 5/4 Coll-os (40) szivattyú szívócső tökéletes választás mind háztartási, mind ipari használatra, amennyiben 0 és 35 Celsius fok közötti hőmérsékletű, tiszta vizet használunk. Az 5/4 Coll-os (40) szivattyú szívócső bármelyik változata elérhető a raktárunkban, így nem kell várni a beérkezésére, bátran meg lehet vásárolni, nem fog melléfogni! Apróságnak tűnik, mégis elhanyagolhatatlan tényező: az 5/4 Coll-os (40) szivattyú szívócső!
Szállítási határidő: Raktárról
Hossz:0.5 m
Csatlakozás:1.1/4" (5/4") KM
2 700 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Hossz:1 m
Csatlakozás:1.1/4" (5/4") KM
2 900 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Hossz:2 m
Csatlakozás:1.1/4" (5/4") KM
3 300 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Hossz:3 m
Csatlakozás:1.1/4" (5/4") KM
3 700 Ft (áfával)
db
Részletek