VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

5/4 coll-os (40) szivattyú szívócső

 termék/oldal

5/4 Coll-os (40) szivattyú szívócső

Ha arra adjuk a fejünket, hogy házi vízműhöz, fúrt kúthoz, vagy bármilyen más célra szivattyút vásároljunk és használjunk, bizony nem kis kiadás érheti a családi kasszát. Ilyenkor hajlamosak vagyunk ezerszer is átgondolni, meggondolni, vajon a megfelelő terméket választottuk-e, igyekszünk a legnagyobb gondot fordítani a minőségre, megbízhatóságra, a rendszeres cserére. Az 5/4 Coll-os (40) szivattyú szívócső éppen ugyanolyan nélkülözhetetlen tartozéka a rendszernek, mint az akár több százezer forint értékű nagy berendezések. Az 5/4 Coll-os (40) szivattyú szívócső kiváló minőségű műanyagból készült, hegesztéses technológiával, így Önnek nem kell tartania a rozsdásodástól, illetve attól sem, hogy túl hamar tönkremegy az anyaga. Az 5/4 Coll-os (40) szivattyú szívócső tökéletes választás mind háztartási, mind ipari használatra, amennyiben 0 és 35 Celsius fok közötti hőmérsékletű, tiszta vizet használunk. Az 5/4 Coll-os (40) szivattyú szívócső bármelyik változata elérhető a raktárunkban, így nem kell várni a beérkezésére, bátran meg lehet vásárolni, nem fog melléfogni! Apróságnak tűnik, mégis elhanyagolhatatlan tényező: az 5/4 Coll-os (40) szivattyú szívócső!
Szállítási határidő:Raktárról
Hossz:0.5 m
Csatlakozás:1.1/4" (5/4") KM
2 700 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Hossz:1 m
Csatlakozás:1.1/4" (5/4") KM
2 900 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Hossz:2 m
Csatlakozás:1.1/4" (5/4") KM
3 300 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Hossz:3 m
Csatlakozás:1.1/4" (5/4") KM
3 700 Ft (áfával)
db
Részletek