VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

3/4 coll-os (25) szivattyú szívócső

 termék/oldal

3/4 Coll-os (25) szivattyú szívócső

Csupán egy apró kis cső, mégis mennyi piszkos munkát elvégez helyettünk! A 3/4 Coll-os (25) szivattyú szívócső háztartási és ipari használatra egyaránt alkalmazható, 0 és 35 Celsius fok közötti hőmérsékletű vizet képes szállítani. A szivattyú szívócsövek esetén különösen megéri webáruházunkban vásárolni, hiszen, mint a legtöbb szivattyú szívócső, így a 3/4 Coll-os (25) szivattyú szívócső is rendelkezésére áll a raktárunkban, így akár az is lehetséges, hogy megtekintse őket, és az Önnek legszimpatikusabb darabot kiválassza. Nem kell aggódnia a megrendelési, szállítási idő miatt sem, hiszen a 3/4 Coll-os (25) szivattyú szívócső a lehető legrövidebb idő alatt már az Ön otthonában lehet, hiszen csak választania kell közülük, és már indulhat is a szállítás. A 3/4 Coll-os (25) szivattyú szívócsöveink árai is hihetetlenül kedvezőek, tulajdonképpen ma Magyarországon szinte már egy egyszerű büfében vagy gyorsétteremben is otthagyunk ennyi pénzt, és akkor még messze vagyunk attól, hogy jól is lakjunk. Felesleges tehát ezen tovább agyalnia, a 3/4 Coll-os (25) szivattyú szívócsövet már csak a kosarába kell raknia!
Szállítási határidő:Raktárról
Hossz:0.5 m
Csatlakozás:3/4" KM
1 600 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Hossz:1 m
Csatlakozás:3/4" KM
1 800 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Hossz:2 m
Csatlakozás:3/4" KM
1 900 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Megrendelésre kb. 3-5 hét
Hossz:3 m
Csatlakozás:3/4" KM
2 100 Ft (áfával)
db
Részletek