VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

3/4 coll-os (25) szivattyú szívócső

 termék/oldal

3/4 Coll-os (25) szivattyú szívócső

Csupán egy apró kis cső, mégis mennyi piszkos munkát elvégez helyettünk! A 3/4 Coll-os (25) szivattyú szívócső háztartási és ipari használatra egyaránt alkalmazható, 0 és 35 Celsius fok közötti hőmérsékletű vizet képes szállítani. A szivattyú szívócsövek esetén különösen megéri webáruházunkban vásárolni, hiszen, mint a legtöbb szivattyú szívócső, így a 3/4 Coll-os (25) szivattyú szívócső is rendelkezésére áll a raktárunkban, így akár az is lehetséges, hogy megtekintse őket, és az Önnek legszimpatikusabb darabot kiválassza. Nem kell aggódnia a megrendelési, szállítási idő miatt sem, hiszen a 3/4 Coll-os (25) szivattyú szívócső a lehető legrövidebb idő alatt már az Ön otthonában lehet, hiszen csak választania kell közülük, és már indulhat is a szállítás. A 3/4 Coll-os (25) szivattyú szívócsöveink árai is hihetetlenül kedvezőek, tulajdonképpen ma Magyarországon szinte már egy egyszerű büfében vagy gyorsétteremben is otthagyunk ennyi pénzt, és akkor még messze vagyunk attól, hogy jól is lakjunk. Felesleges tehát ezen tovább agyalnia, a 3/4 Coll-os (25) szivattyú szívócsövet már csak a kosarába kell raknia!
Szállítási határidő: Raktárról
Hossz:0.5 m
Csatlakozás:3/4" KM
1 600 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Hossz:1 m
Csatlakozás:3/4" KM
1 800 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Hossz:2 m
Csatlakozás:3/4" KM
1 900 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Hossz:3 m
Csatlakozás:3/4" KM
2 100 Ft (áfával)
db
Részletek