VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Fontos Információ!

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.

2003-as típus (átlátszó, piros) csigatömlő

 termék/oldal

2003-as típusú (átlátszó, piros) csigatömlő

Webáruházunk óriási választékban kínál csigatömlőket többféle színben és méretben! Az ipari használatra fejlesztett csigatömlőink a legerősebb és legtartósabb tömlők, amelyek strapabíróbbak, mint a tiszta víz szállítására gyártott társaik! A nagy tételben áramló folyadékok szállításakor az üzemek nem engedhetik meg maguknak a szivárgást és az elakadást, ezért a gyárakban használt csigatömlőket úgynevezett spirálerősítéssel gyártják. Mivel a szállított folyadék sűrűsége és tulajdonságai eltérőek, ezért csigatömlő választékunkban vannak hajlékonyabb és kevésbé hajlékonyabb típusok is. A vastag falú, spirál erősítésű csigatömlőkben sör, bor és egyéb alkoholos oldatok, valamint tejipari termékek is megfordulhatnak, így különösen fontos azok higiénikus és akadálymentes szállítása. További biztosítékot jelent, ha a csigatömlő átlátszó, hiszen így jól látható a folyamatos, gördülékeny folyadékszállítás. Senkit ne tévesszen meg a csigatömlők álneve, hiszen a cseppet sem csigalassú csigatömlőkben a folyadékok úgy jönnek-mennek, mint ahogy vásárlóink fejében a gondolatok: „miért ne helyezzem a kosaramba a csigatömlőt, ha egyszer ilyen erős és megbízható?!"
Szállítási határidő:Jelenleg nem kapható
Hossz:max. 25 m/tekercs
Méret:32 mm
Anyaga:PVC
1 400 Ft (áfával)
Minimálisan rendelhető: 5 m
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Hossz:max. 25 m/tekercs
Méret:40 mm
Anyaga:PVC
2 000 Ft (áfával)
Minimálisan rendelhető: 5 m
m
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Hossz:max. 25 m/tekercs
Méret:50 mm
Anyaga:PVC
2 400 Ft (áfával)
Minimálisan rendelhető: 5 m
m
Részletek