VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Fontos Információ!

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.

1003-as típus (fekete) csigatömlő

 termék/oldal

A természetben sokféle csiga található, termékpalettánkban pedig sokféle csigatömlő.

Különböző átmérőjük, hajlékonyságuk, anyagvastagságuk, de még a színeik is a felhasználás más és más területeit jelzik. A fekete csigatömlőt például ipari porszívókhoz ajánljuk, piszok és hulladékok elszívására. Nevét bordázott felületéről kapta, de nem csak csigához hasonlíthatnánk. Hajlékony, mint egy kígyó, erős, mint egy medve, ellenálló, mint egy patkány, megbízható, mint egy kutya. Eltérő színű társaira egyéb feladatokban számíthatunk: a szürke, a piros és a kék csigatömlő szennyvíz vagy szennyezett víz, savas kémhatású oldatok szállítására, az átlátszó pedig alkoholos oldatok, gyümölcslevek továbbítására is alkalmas; ez utóbbinál a folyadék áramlása szemmel követhető. Mindegyikük tartós, kopásálló, szivárgásmentes, így hosszú ideig kiválóan működtethetők háztartásokban és ipari alkalmazásban egyaránt.

Sok helyen szükség lehet csigatömlőre, de megvásárolni csak egy helyen érdemes: webáruházunkban!

Szállítási határidő:Raktárról
Hossz:max. 20 m/tekercs
Méret:32 mm
Anyaga:PVC
1 000 Ft (áfával)
Minimálisan rendelhető: 5 m
m
Részletek