VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

Alkategóriák

Tiszta víz, szennyezett víz átmelő akna, tartály

Szennyezett víz átemelő akna

Mire való egy tiszta víz, szennyezett víz átemelő akna tartály, mikor lehet rá szükségünk? Erre a tartályra akkor van szükség, hogyha a szennyezett víz megfelelő elvezetéséhez nem elég a gravitációs erő áldásos hatásával élni: tehát, ha olyan területekre szeretnénk szennyezett vizet elvezetni, amely magasabban van, mint a csatorna. Ilyenek lehetnek például a szuterénlakások, pincehelyiségek, mélygarázsok, alagsori üzlethelyiségek. Ez a tartály továbbá egy nagyszerű megoldás lehet nem csak a szennyezett víz, hanem az esővíz összegyűjtésére és elvezetésére is, hiszen ezek az alagsori területek hajlamosak a beázásra, penészesedésre is. Az így összegyűlt esővizet ráadásul fel is használhatjuk, akár locsolásra, felmosásra, vagy ki mire szeretné, illetve mire van lehetősége. A tiszta víz, szennyezett víz átemelő akna tartályok közül két típust javaslunk, a Lowara Minibox és a Midibox márkákat. A tiszta víz, szennyezett víz átemelő akna tartály tartozéka egy komplett szivattyú (Lowara márkájú), ezáltal a tartály már csatlakozásra készen kerül az otthonunkba.
Medencetechnika

Medence szivattyú, medence vegyszer

Az elérhető termékek között elsősorban a Bomba gyártmányú medence szivattyúk találhatóak meg, melynek típusai lefedik a felmerülő igényeket háztartási és közüzemi medencék vízforgatásával kapcsolatban. A homokszűrős vízforgatók kész megoldást nyújtanak a medencében található lebegő anyagok kiszűrésére. A SHOTT kompakt homokszűrős vízforgató ideális választás fóliás medencéhez. A megfelelő minőségű szűrőhomokot is megtalálja áruházunkban. A hidromasszázs szivattyúk (pezsgőfürdő szivattyú) megoldást nyújtanak a pezsgőfürdők kialakítása során fellépő keringetési feladatok elvégzésére. Zöldül a medence vize? Kellemetlen az illata? Válaszon kínálatunkból a feladatra megfelelő medence vegyszerek közül (algaölő, klórtabletta, gyors klór, hármas hatású klórtabletta, téliesítőszer, ph növelő és csökkentő) és ezeket a problémákat gyorsan és hatékonyan orvosolni tudja! A vegyszerek adagolásához, méréséhez is talál megfelelő termékeket. Nem szereti a klóros vizet? Erre a klórmentes medence vegyszereinket ajánljuk (aktív oxigén)! A gépészeti elemek összekötésére az egyszerű medence gégecsövet kínáljuk, nagyobb rendszerek esetén nézze meg PVC idom és cső választékunkat!

Medence szivattyúk
Gázolaj szivattyú, kiegészítők

Gázolaj szivattyú készletről

Gázolaj szivattyúval könnyen és gazdaságosan megoldhatja a gázolaj szállítási vagy elosztási feladatokat. Webáruházunkban megtalálja a komplett gázolaj szivattyú szetteket (gázolaj szivattyú, gázolaj szívó- és nyomótömlő, adagolópisztoly) egyfázisú, 12V-os és 24V-os kivitelben is. A gázolaj szettek szivattyú nélkül is megvásárolhatóak, amennyiben más gázolaj szivattyút (pl. háromfázisú kivitel) választunk. A mechanikus gázolaj átfolyásmérővel pontosan megmérheti a szállított mennyiséget. A különféle adagoló gázolaj pisztolyok közül a műanyag kivitelt háztartási használatra, az alumínium vagy automata kivitelt akár ipari felhasználásra is ajánljuk. A gázolaj szállításához és elosztásához a gázolaj tömlőket választhatja.
Fűtéstechnika, Épületgépészet
Hidrofor tartály

Hidrofor tartály? Az mire való?

A hidrofor tartály szerepe valójában többfunkciós. Fő feladata, hogy eltárolja a szivattyú által előállított nyomást és vizet. Másodrendű feladata, hogy a csőhálózatban előforduló nyomásingadozást (vízütést) a rendszerből felvegye, hogy a hálózatban lévő szerelvények (pl. csap) ezáltal ne károsodjanak. További feladata azáltal, hogy vizet és nyomást tárolunk, hogy a szivattyút megóvja a túl gyakori indítástól miközben mi pl. kiengedünk egy pohár vizet vagy kezet mosunk. Ilyen és hasonló esetekben a megfelelően méretezett hidrofor tartály használata mellett a szivattyú nem fog a megengedettnél, szükségesnél többször indulni. Mint láthatjuk a hidrofor tartály elengedhetetlen kelléke egy házi vízműnek vagy ipari, mezőgazdasági vízellátó rendszernek. Hidrofor tartályból két fő típust különböztetünk meg. A régi hagyományos hidrofor tartályt és az újabb típusú gumimembrános hidrofor tartályt. Mindkét típus keresett és kínálatunkban mindkét változat megtalálható. Továbbá tartalék  gumimembránt és tartály peremet is talál termékeink között, több, neves gyártó termékeihez (Varem, Aquasystem, Zilmet, Cimm, Elpumps).

A hidrofor tartály szerepe és működése.
Hogyan kell beállítani a hidrofor tartály előfeszítési nyomását és milyen gyakran szükséges ellenőrizni?
Hajtástechnika

Tengelykapcsoló, ékszíjtárcsa azonnal

Van egy különálló szivattyúnk és motorunk? Nem megfelelő a motor fordulata a kompresszorhoz? Hajtástechnikai kínálatunkkal ezek a problémák egyszerűen megoldhatók! Öntöttvas körmös tengelykapcsolóinkkal (90-es, 120-as) szivattyúk és villanymotorok alapkeretre történő összeépítéséhez nyújtanak megoldást. Magas minőség az elvárás? Nem probléma, a Titek tengelykapcsolókkal akár nagyméretű és nagy nyomatékú hajtások is kivitelezhetőek. Ékszíjtárcsa termékeink között megtalálja az egyszíjjas- és kétszíjjas kivitelű kész tengelyméretre munkált változatokat (motorok szabvány tengelyméretére), amikkel az áttétlek megvalósítása gyerekjáték, így mindig a megfelelő fordulatszámot tudjuk előállítani gépegységünk számára. Tartalék tengelykapcsoló betétek, gumicsillag kínálatunk tengelykapcsoló meghibásodás esetére kínál megoldást.
Villanymotor alkatrész

Villanymotor alkatrész raktárról

Eltört, elveszett megsérült a villanymotor alkatrész egyik alkatrésze? Választékunkból gyorsan tudja pótolni a főbb, hiányzó alkatrészeket. Villanymotor ventilátor lapát termékeink közül minden járatos méretet megtalál MEC szabványú villanymotorokhoz. Ventilátor burkolatjaink erős műanyagból készülnek jelentős választékban. Az olyan apróságok - de ezek az alkatrészek is elengedhetetlenül fontosak a villanymotorokhoz - mint kábel tömszelence, szorító anya, kondenzátor rögzítő, kapocsléc továbbá kapocsház, kötődoboz is megtalálható kínálatunkban melynek jelentős részét raktárkészletről tudjuk biztosítani. A nyomógombos hőkioldók segítenek megóvni a villanymotorokat a melegedéstől. Ezek alkalmazásával későbbi jelentős kiadástól óvjuk meg magunkat. Az egyfázisú motorok részét képező üzemi kondenzátorok és indító kondenzátorok is termékválasztékunk részét képezik.
Szivattyú alkatrész

Szivattyú alkatrész

Szivattyú alkatrész palettánkon a szükséges Elpumps szivattyú alkatrészek mindegyike megtalálható. Legyen szó külső, vagy belső, műanyag, vagy fém alkatrészekről, webáruházunkban minden darabot megtalál! Míg az embernek testrészei, a szivattyúnak alkatrészei vannak. Habár maga a test mindkét esetben más és más alkatú, teljesítményük pedig változó, testrészeink és alkatrészeink kívül-belül azonos funkciót látnak el. Az embert a szíve működteti, a szivattyúnál a motor látja el ezt a feladatot. Az embert az agya ösztönzi, a szivattyút a kapcsoló. Mindketten energiával működünk és hőt termelünk, ezért az alkatrészek mellett olyan kiegészítőkre is szükségünk van, mint pl. vérnyomásmérő. Szivattyúk esetében ez a nyomásmérő óra. A mérés ugyanakkor nem elég, a túlhevültség megelőzésére minden esetben a ventilátor tesz jó szolgálatot. Közben a hidegre is gondolnunk kell: az ember kertes házban él, de mézeskalácsházról álmodik. A szivattyú otthona a szivattyúház, ő nem vágyik másra, csak jól működő alkatrészekre.

Tekintse meg minőségi, tartós szivattyú alkatrészeinket és válasszon szakértőink segítségével!