VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Oázis Kertészet Monor 2010 « vissza

Cégünk komplett megoldást szállított és telepített a kertészet és a vágóhíd részére. A vízellátásról egy Pentax 6"-os csőbúvár szivattyú gondoskodik, melynek vezérlését és szabályzását egy Grundfos frekvenciaváltó látja el. A szivattyú és a komplett gépház telepítését, beszerelését, beüzemelését cégünk végezte.

2010. november 17.
Nyilatkozó neve: Vas Lajos
Nyilatkozó beosztása: ügyvezető

Képek