VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

Gödöllő Mobil Petrol Benzinkút 2011 « vissza

Probléma: A benzinkúton üzemelő, magasnyomású autómosó berendezés működéséhez nem volt elegendő a közmű által biztosított nyomás. A közműcég nem járult hozzá a nyomásfokozó szivattyú beépítéséhez. Az autómosó berendezés több állásos, ezért a felhasznált vízmennyiség sem állandó.

Megoldás: Egy vízgyűjtő tartály lett elhelyezve (ebbe gyűjtjük a vizet egy Jakab szelep segítségével, így folyamatosan rendelkezésre áll a szükséges mennyiség), és ide telepítettünk egy Lowara ásott kút búvárszivattyút. A szivattyú szabályozásáról egy Italtecnica Sirio Entry frekvenciaváltó gondoskodik, mely az elvett vízmennyiség függvényében szabályozza a szivattyú teljesítményét. Amennyiben esetleg a gyűjtőtartályból elfogyna a víz, úgy a szárazon futás védelmet a frekvenciaváltó és/vagy a szivattyúra szerelt úszókapcsoló is tudja biztosítani. A rendszerbe egy kis méretű hidrofor tartályt építettünk az esetleges folyadékütés kivédése érdekében.

Cégünk a szivattyú, frekvenciaváltó és hidrofor tartály telepítését, beszerelését, beüzemelését végezte.

2011. december 14.
Nyilatkozó neve: Vas Lajos
Nyilatkozó beosztása: ügyvezető

Képek