VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Fontos Információ!

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.

Jelenleg ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Weboldalunkon bevezetésre került az SSL protokoll!

Weboldalunkon bevezetésre került az SSL protokoll!

Azért, mert a https egy biztonságos csatorna, amit ajánlott használni név-jelszó megadást kérő oldalaknál. A https kapcsolat azt is jelzi, hogy Ön egy hiteles oldallal kommunikál, azaz az eredeti szivattyuwebaruhaz.hu oldalal, és nem egy másolat kéri az adatokat (ami visszaélhet vele). Ezen felül, mivel biztonságos a kapcsolat, a kommunikáció nem lehallgatható harmadik fél számára. Cégünk elkötelezett az ügyfeleink által megadott adatainak megvédésében, ezért ne zavarja a lakat, az is mutatja hogy titkosított csatornán kommunikál az eredeti szivattyuwebaruhaz.hu oldalal. A tanúsítvány kiállítója a GeoTrust, mely a világon az egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb tanúsítvány kiállító.


2016-10-07 9:43