VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Fontos Információ!

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.

Weboldalunkon bevezetésre került az SSL protokoll!

Weboldalunkon bevezetésre került az SSL protokoll!

Azért, mert a https egy biztonságos csatorna, amit ajánlott használni név-jelszó megadást kérő oldalaknál. A https kapcsolat azt is jelzi, hogy Ön egy hiteles oldallal kommunikál, azaz az eredeti szivattyuwebaruhaz.hu oldalal, és nem egy másolat kéri az adatokat (ami visszaélhet vele). Ezen felül, mivel biztonságos a kapcsolat, a kommunikáció nem lehallgatható harmadik fél számára. Cégünk elkötelezett az ügyfeleink által megadott adatainak megvédésében, ezért ne zavarja a lakat, az is mutatja hogy titkosított csatornán kommunikál az eredeti szivattyuwebaruhaz.hu oldalal. A tanúsítvány kiállítója a GeoTrust, mely a világon az egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb tanúsítvány kiállító.


2016-10-07 9:43