VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Új termékek! Oft csőbúvár szivattyúk és Sumoto motorok

Szivattyú web áruházunkba felkerültek az Oft cég Alpha sorozatú csőbúvár szivattyúi. A szivattyúk nagy előnye a "lebegő" járókerék rendszer, mely a magas homoktartalmú vizek szállítására kínál megoldást. A szivattyúkhoz a Sumoto cég OP4 2W sorozatú motorjait ajánljuk, melyek egyfázisú kivitelben, beépített kondenzátorral és hő védelemmel rendelkeznek, továbbá el vannak látva 30m kábellel. A motorok olajtöltésű kivitelűek, ezáltal teljes mértékben javíthatóak is. A szivattyúkat és motorokat most a készlet erejéig akciós áron kínáljuk.

Oft 4"-os Alpha sorozatú csőbúvár szivattyúk

Sumoto OP4 2W csőbúvár szivattyú motorok

Oft 4"-os Alpha sorozatú csőbúvár szivattyúk és Sumoto OP4 2W motorok


2012-05-05 18:19