VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Fontos Információ!

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.

Jelenleg ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Új termékek! Oft csőbúvár szivattyúk és Sumoto motorok

Szivattyú web áruházunkba felkerültek az Oft cég Alpha sorozatú csőbúvár szivattyúi. A szivattyúk nagy előnye a "lebegő" járókerék rendszer, mely a magas homoktartalmú vizek szállítására kínál megoldást. A szivattyúkhoz a Sumoto cég OP4 2W sorozatú motorjait ajánljuk, melyek egyfázisú kivitelben, beépített kondenzátorral és hő védelemmel rendelkeznek, továbbá el vannak látva 30m kábellel. A motorok olajtöltésű kivitelűek, ezáltal teljes mértékben javíthatóak is. A szivattyúkat és motorokat most a készlet erejéig akciós áron kínáljuk.

Oft 4"-os Alpha sorozatú csőbúvár szivattyúk

Sumoto OP4 2W csőbúvár szivattyú motorok

Oft 4"-os Alpha sorozatú csőbúvár szivattyúk és Sumoto OP4 2W motorok


2012-05-05 18:19