VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Új termékek! Kiegészítők

Online szivattyúboltunkba felkerült néhány kiegészítő termék. A termékek között megtalálható a búvárszivattyúk beszerelésénél elengedhetetlen biztosítókötél, a csővezeték szereléseknél alkalmazható KPE cső, PVC cső (a PVC idomok is hamarosan felkerülnek szivattyú webshopunkba), a medence vízforgatóknál alkalmazott szűrőhomok, és az egyszerű szórófej tüskék.

Biztosítókötél

PVC cső

KPE cső

Szórófej tüske

Medence vízforgató szűrőhomok


2011-10-01 21:26