VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Új termékek! Grafitos tömítőzsinór és hőálló tömítőzsinór

Szivattyú webáruházunkba felkerültek a grafitos tömítések 5×5mm-es, 6×6mm-es, 8×8mm-es, 10×10mm-es és 12×12mm-es méretekben egy méteres, és kg-os kiszerelésben is. A grafitos tömítőzsinór használható szivattyúk tömszelencéjének tömítésére. Továbbá elérhető szivattyú webshopunkban hőálló tömítőzsinór 5mm-es, 7mm-es, 8mm-es és 10mm-es méretben egységessen 3m-es hoszban. Az üvegszállas hőálló tömítőzsinór alkalmazható kazánok, cserépkályhák, kémények, kandalók ajtóinak és üvegeinek tömítésére.

Grafitos tömítőzsinór

Üvegszállas hőálló tömítőzsinór


2011-10-19 13:51