VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Fontos Információ!

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.

Új termékek VL Kútfejek

A kútfej igen fontos elem a csőszivattyú beszerelésénél fúrt kutakba. Alkalmazásával egyszerűen és biztonságossan telepíthetjük a mélykúti szivattyút csőkútba. A kútfejen találjható belső menethez csatlakoztathatunk bármilyen fém vagy műanyag nyomócsövet. Az alsó rögzítőszemekhez a biztosító kötelet tudjuk csatlakoztatni. A felső rögzítőszemek pedig a telepítésnél alkalmazhatóak. A kútfej használatával a kutat le tudjuk zárni, ugyanakkor a rajta található furaton keresztűl levegő tud ki és beáramolni a kútba mely megakadályozza a vákuum keletkezését. A kútfejen található kábel tömszelencén keresztűl pedig biztonságosan tudjuk átvezetni a szivattyú elektromos kábelét.

VL Kútfejek csőkúthoz


2011-07-28 11:42