VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Új termékek VL Kútfejek

A kútfej igen fontos elem a csőszivattyú beszerelésénél fúrt kutakba. Alkalmazásával egyszerűen és biztonságossan telepíthetjük a mélykúti szivattyút csőkútba. A kútfejen találjható belső menethez csatlakoztathatunk bármilyen fém vagy műanyag nyomócsövet. Az alsó rögzítőszemekhez a biztosító kötelet tudjuk csatlakoztatni. A felső rögzítőszemek pedig a telepítésnél alkalmazhatóak. A kútfej használatával a kutat le tudjuk zárni, ugyanakkor a rajta található furaton keresztűl levegő tud ki és beáramolni a kútba mely megakadályozza a vákuum keletkezését. A kútfejen található kábel tömszelencén keresztűl pedig biztonságosan tudjuk átvezetni a szivattyú elektromos kábelét.

VL Kútfejek csőkúthoz


2011-07-28 11:42