VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Új termékek

Weboldalunkra felkerültek a PENTAX cég ULTRA sorozatú szivattyúi melyek a megszünt MP, MX sorozatott helyetesítti, de az új típusok nagyobb választékban elérhetők mind teljesítményben mind szerkezeti anyagokban. A termékek webáruházunkból is megrendelhetőek.

Pentax ULTRA nyomásfokozó szivattyúk, Pentax ULTRA S (rozsdamentes) nyomásfokozó szivattyúk, Pentax ULTRA V nyomásfokozószivattyúk, Pentax ULTRA SV (rozsdamentes) nyomásfokozó szivattyúk


2008-11-13 10:31