VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Új termékek

Weboldalunkra felkerültek a PENTAX cég ULTRA sorozatú szivattyúi melyek a megszünt MP, MX sorozatott helyetesítti, de az új típusok nagyobb választékban elérhetők mind teljesítményben mind szerkezeti anyagokban. A termékek webáruházunkból is megrendelhetőek.

Pentax ULTRA nyomásfokozó szivattyúk, Pentax ULTRA S (rozsdamentes) nyomásfokozó szivattyúk, Pentax ULTRA V nyomásfokozószivattyúk, Pentax ULTRA SV (rozsdamentes) nyomásfokozó szivattyúk


2008-11-13 10:31