VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Tartalombővülés 7

Műanyag KPE fittingek teljes választéka 20*-tól 110*-es méretig, megfúró idomok (másnéven megcsapoló híd), műanyag és PVC csapok, szelepek mini méretben is, szelepdobozok, ragasztható és menetes PVC idomok teljes választéka 16*-tól 315*-ös méretig, műanyag menetes idomok, mikroöntözéstechnika és ezek kiegészítői, szórófejek, egyébb kiegészítők. Újdonságok: - PLUG & PLAY idom a gyors javításhoz, csőtoldáshoz 90*-től 160*-as méretig (bővebb információ az árlistában található) - SABflat/LAYflat idomok és csövek 40*-től 150*-es méretig a gyors és szétszerelhető (összetekercselhető) csőhálózat készítésére (bővebb információ az árlistában található) *(mm)
2005-11-21 0:00