VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Személyes átvételi lehetőség biztosítása

Tisztelt Ügyfeleink!

Részlegesen lehetőséget biztosítunk, hogy a webáruházunkban ne csak kiszállítással, hanem személyes átvétellel is tudjanak rendelést leadni, az alábbi feltételekkel:

A webáruházban előre kell kifizetni a megrendelt termékeket bankkártyával vagy 100.000 Ft feletti rendelés esetén választható az előre utalás is (ezt a kosárérték elérése esetén automatikusan elérhetővé teszi a webáruház, 100.000 Ft alatti összeg esetén csak a bankkártyás fizetés választható).

Az átvételi időpontok az alábbiak: minden héten szerdai és pénteki napokon 9-11 óráig, az alábbi módon:
FRISSÍTÉS!: 2022.10.17-től már Hétfői napokon délután 13-15 óra között is biztosítunk átvételi lehetőséget!

Átvétel helye: 2225 Üllő, Bimbó u. 4. (telephelyünkön nincs fizetési lehetőség)

Az átvétel napján leadott rendelést csak a következő átvételi időpontban tudjuk biztosítani, aznapi átvételre nincs lehetőség (kapacitásunk függvényében akár aznapi átvételre is van lehetőség, kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken), és átvételkor utólagos rendelés leadására sincs lehetőség. Az átvétel napja előtti napon leadott rendeléseket csak 12 óráig tudjuk  elfogadni. Ezen időpont után csak a következő átvételi napon tudjuk teljesíteni (pl. ha kedden 12 óra után rendel azt már csak pénteken tudja átvenni. Ha csütörtökön 12 óra után rendel azt csak a következő hét szerdán tudja átvenni). FRISSÍTÉS! (kapacitásunk függvényében akár aznapi átvételre is van lehetőség, kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken)

FRISSÍTÉS!: Külön értesítést küldünk, hogy melyik naptól vehető át a termék! Kérjük ezt várja meg és ebből fogja tudni, hogy melyik naptól veheti át a megrendelését!

Kizárólag a termékek átadását tudjuk biztosítani, szaktanácsot adni vagy kérdésekre nincs lehetőségünk válaszolni.

Az üzletbe és telephelyünkre nem lehet bejönni, a megrendelt termékeket kivisszük a kapuba. Kérjük a csengő használatával jelezzék, ha megérkeztek. A megrendelt termékek pakolásában nem tudunk segíteni, de a nehezebb termékeket targoncával teherautóra fel tudjuk emelni.

Az átvételhez a webáruház által küldött megrendelés visszaigazolást kérjük hozzák magukkal, mert ennek ellenében történik a megrendelt termékek kiadása. Magánszemély vásárlása esetén személyi igazolványt, céges vásárlás esetén bélyegzőt hozzanak az átvétel igazolásához!

Szájmaszk viselése kötelező! Ennek hiányában az átvételt megtagadjuk! FRISSÍTÉS!: A vírushelyzetre való tekintettel szájmaszk viselete nem kötelező!

Kérjük, amíg várakoznak, a megfelelő védőtávolságot tartsák meg egymástól!


2020-04-15 8:49