VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

SimplePay azonnali utalás (instant transzfer)

Ez lényegessen leegyszerűsíti a vásárlás folyamatát abban az esetben, ha bankkártya helyett, utalásos fizetést választunk. A működése nagyon egyszerű. A vásárlás folyamán válaszzuk a bankkártyás fizetést. A rendelés veglegesítés után, a SimplePay felületére irányítja oldalunk, ahol választani tud a hagyományos bankkártyás és az azonnali utalás között. Az azonnal utalást választva kapunk egy ablakot, ahol fel vannak tüntetve az utaláshoz szükséges adatok. Nem kell megijedni, a kedvezményezett az OTP Mobil Szolgáltató Kft., nem a cégünk. A saját banki felületükre belépve (de lehet QR kóddal is fizetni) egy normál utalást kell indítaniuk az ablakban lévő adatokkal. Kérjük, hogy ugyanúgy figyeljenek oda az adatok helyességére (kedvezményezett, számlaszám, összeg és a közlemény) mint egy hagyományos utalás esetén. Javasoljuk, hogy használják az adatok másolását. Amenniyben az utalás sikeres, arról webáruházunk értesítést küld, illetve ugyanúgy visszakerül oldalunkra, ahol látja, hogy a fizetés sikeresen megtörtént. Fontos, hogy az utalásra, csak egy meghatározott idejük van (pár perc)! További információért, segítségért kérjük forduljanak ügyfélszolgálatunkhoz vagy a SimplePay ügyfélszolgálatához. Tovább információ: https://simplepay.hu/instant-transfer/


2021-04-22 17:57