VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Segítségnyújtás

Idézet a levélből: (A nevet és pontos címet nem közöljük személyiségi okokból )

"Nevem P. Gy. ,3 gyermekes édesanya vagyok.Egy kéréssel szeretnék az Önök cégéhez fordulni,egy olyan kéréssel ami nekünk most igen nagy gondot okoz,de talán Önök tudnának segíteni.
A 3.gyermekem születése után lebetegedtem egy olyan szívritmus zavarral ami miatt  tavaly júliusban beültethető defibrillátort kellet a szívembe operálni,jelenleg pedig egy szívbillentyű műtét után állok.Mivel a gyerekek nem maradhattak egyedül a férjem is kiesett a munkából. Szerencsére neki sikerült elhelyezkednie,de engem egészségi állapotomra hivatkozva a GYES leteltével 2008 májusában elküldtek a munkahelyemről.Időközben kiderült,hogy két nagyobb gyermekem is beteg nekik nyelőcsőfekélyük van.Ez olyan anyagi helyzetbe hozott minket,hogy néha még alapvető dolgokat sem tudunk megvenni.Nagyon nagy szükségünk lenne egy szivattyúra,mert az áradások miatt megtelt emésztőgödőrből és a vízóraaknából nem tudjuk a vizet kiszívni,mivel a régi szivattyúnk sajnos tönkrement ,de nem csak most hanem minden esőzéskor megtelnek még akkor is,ha nemrég lettek teljesen kiürítettve .Ezért sajnos szinte egész évben szükségünk van szivattyúra.Már ott tartunk,hogy sem fürödni,sem mosni,de még a Wc-t lehúzni sem merjük,mert visszajön a víz a fürdőszobában.Sajnos azonban nem tudjuk megvenni.Kérem,ha volna Önöknél egy olyan szivattyú ami valami miatt leselejtezett,küllemhibás,hiányos,vagy bármi okból kereskedelmi forgalomba nem hozható,de műszakilag rendben van kérem segítsék ki vele családunkat.Az egész család részére óriási segítség lenne. Természetesen hozzájárulok,hogy az itt leírtakat akár személyesen is ellenőrizzék.Tisztelettel és hálával P. Gy. 3033 Rózsaszentmárton"

"Tisztelt VL BT!        

Megérkezett az Önök által családunknak küldött szivattyú amit ezúton szeretnék hálás szívvel megköszönni Önöknek.Óriási segítség ez számunkra ,hiszen igen gyakran van szükségünk a vizet leszívatni.Nagyon nagyon szépen köszönjük P. Gy. és családja"


2010-05-23 12:08