VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Koronavírusos járvány miatt az ügyfélforgalom szünetel!

Koronavírusos járvány miatt az ügyfélforgalom szünetel!Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány megelőzése és minimalizálása érdekében 2020. március 17.-től (kedd) üzletünkben előreláthatólag 2020. március 30-ig (hétfő) tartó időszakban szünetel az ügyfélfogadás, személyes, üzletünkben történő vásárlásra nincs lehetőség! Ez számunkra bevétel kiesést jelent, de a jelenlegi helyzetben, mindenki egészségének védelmében ezt tartjuk a helyes lépésnek. A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz. A kivételes helyzetre való tekintettel, a raklapos küldemények esetén a szállítási költséget csökkenteni tudjuk előre utalás esetén. Kérjük ilyen termék(ek) rendelése előtt keressék ügyfélszolgálatunkat. Az üzlet nyitási időpontja és az ügyfélforgalom visszaállítása a járvány függvényében változhat, erről weboldalunkon tájékoztatjuk Önöket.

Köszönjük segítő együttműködésüket, egyben sok erőt és egészséget kívánunk az előttünk álló rendkívüli időszakhoz.

2020-03-15 12:51