VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Honda kisgép szervíz és kereskedés

Cégünk a Hondával kötött megállapodás értelmében megkezdte a Honda kisgépek (szivattyúk, generátorok, elektromos és benzinmotoros fűnyírók, fűkaszák, szegélynyírók, permetezők, fűnyíró traktorok, kapálógépek, sövényvágók és lombfúvók, hómarók és szállító eszközök) szervizelését és forgalmazását. A Honda kisgépek mindkét szaküzletünkben és webáruházunkban is megvásárólhatóak. A Honda kisgépeket raktárról vagy rövid szállítási határidővel biztosítjuk vásárlóink részére.
2010-07-31 10:24