VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Fontos Információ!

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.

Honda kisgép szervíz és kereskedés

Cégünk a Hondával kötött megállapodás értelmében megkezdte a Honda kisgépek (szivattyúk, generátorok, elektromos és benzinmotoros fűnyírók, fűkaszák, szegélynyírók, permetezők, fűnyíró traktorok, kapálógépek, sövényvágók és lombfúvók, hómarók és szállító eszközök) szervizelését és forgalmazását. A Honda kisgépek mindkét szaküzletünkben és webáruházunkban is megvásárólhatóak. A Honda kisgépeket raktárról vagy rövid szállítási határidővel biztosítjuk vásárlóink részére.
2010-07-31 10:24