VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

GLS Csomagpont kiszállítás

Megrendeléskor már választhatjuk a GLS csomagpontos kiszállítást is az alábbi korlátokkal: A fizetés a GLS csomagponton csak készpénzben lehetséges (hamarosan elérhető lesz a bankkártyás fizetési mód is). A csomag súlya 25kg-nál nem lehet nehezebb és az értéke nem haladhatja meg a 100.000 Ft-t. Ezen súly és összeghatár felett továbbra is a házhozszállítást tudjuk választani. GLS csomagautomatába továbbra sem vállalunk kiszállítást. Megrendeléskor a szállítási mód megadásakor válasszuk a kiszállítás GLS csomagpontra, majd a legördülő menüben válasszuk ki a csomagpont címét, ahová a csomagot kérjük. A keresést szűkíteni tudjuk a lista tetején található keresőbe beütve a helység nevét vagy irányítószámát. Miután a megrendelésünket leadtuk, a csomagpontra történő kiszállítás napján SMS értesítést kapunk és 5 napunk van rá, hogy a csomagot átvegyük.
2022-11-21 12:59