VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

GLS Csomagautomata kiszállítás

Megrendeléskor már választhatjuk a GLS csomagautomata kiszállítást is az alábbi korlátokkal: A fizetés a GLS csomagautomatánál csak bankkártyáváal lehetséges vagy a webáruházunkban tudnak bankkártyával fizetni. A csomag súlya 25kg-nál nem lehet nehezebb és az értéke nem haladhatja meg a 100.000 Ft-t. Bármelyik korlátot meghaladva a webáruház nem kínálja fel a csomagautomat szállítási lehetőséget, illetve akkor sem, ha termék súlya/terjedelme miatt nem szállítható csomagautomatába. Ezen súly és összeghatár felett továbbra is a házhozszállítást tudjuk választani. Megrendeléskor a szállítási mód megadásakor válasszuk a kiszállítás GLS csomagautomatába, majd a legördülő menüben válasszuk ki a csomagautomata címét (jelenleg már 800 helyen érhető el GLS csomagautomata), ahová a csomagot kérjük. A keresést szűkíteni tudjuk a lista tetején található keresőbe beütve a helység nevét vagy irányítószámát. Miután a megrendelésünket leadtuk, a csomagautomatába történő kiszállítás napján SMS értesítést kapunk és 5 napunk van rá, hogy a csomagot átvegyük. A csomagautomatába szállítható termékek körét folyamatosan bővítjük, türelmüket kérjük. Az alábbi termékkategória listát folyamatosan frissítjük, ahonnan már terméket rendelve van lehetőség a csomagautomatába történő szállítást választani a fenti feltételeknek megfelelően: Csúszógyűrűs tömítés, Szivattyú vezérléstechnika, Szűréstechnika, Kiegészítők
2023-01-20 12:51