VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Felújítás

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a mai napon megkezdődött az utcafrontunk felújítása, mely előreláthatólag a hét végéig tart. Kérjük Önöket, hogy amennyiben targonca használatot igénylő szállításuk merülne fel, akkor azt kérjük a jövő hétre halasztani szíveskedjenek. Megértésüket és türelmüket köszönjük.
2007-06-11 0:00