VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

EUR/HUF drasztikus változása

Tisztelt Ügyfeleink! Az Euro árfolyam napokban bekövetkezett emelkedése miatt csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni. Tehát a többi, rendelésre érkező termék weboldalon szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjük e-mailben kérjen információt. A kialakult helyzet miatt sajnos jelenleg a beérkezési időről sem tudunk biztosat mondani. Köszönjük megértésüket!
2020-03-19 13:37