VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Dunakeszi Szivattyú Bolt Bezárása

Tisztelt Ügyfeleink!
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Dunakeszi szivattyú boltunk (2120 Dunakeszi, Fóti út 69-71. Tel: 06-27-346-851) június 22-ig tart nyitva, utána bezárásra kerül. Kérjük az ott lévő és megjavított szivattyúkat ezen időszak alatt elszállítani szíveskedjenek, utána már csak az üllői szivattyú boltunkban vehetőek át. Természetesen üllői telephelyünkön továbbra is szeretettel várjuk Önöket a tőlünk megszokott magas színvonalú kiszolgálással, kedvező árainkkal és hatalmas raktárkészletünkkel. Webáruházunk továbbra is rendelkezésükre áll!

2012-04-26 9:43