VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Árváltozás

Az árfolyamváltozás miatt sajnálatos módon ismét változtatnunk kellett a következő árlistákat:ORLANDO, INJECTA, PENTAX, RED JACKET, SUMOTO, VAREM. Ezen cégek új árlistája letölthető, rövidesen a webáruházunkban is javításra kerülnek az árak. Továbbá a LOWARA árlistákat (szivattyúk, alkatrészek) illetve a PENTAX alkatrész árlistáját a mai naptól visszavonjuk, ezen termékek árairól kérjük érdeklődjenek elérhetőségeinken az új árlista kiadásáig.


2009-03-31 16:09