VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Ajánlatkérő modul

A modul működése rendkívül egyszerű, ki kell választani azokat a termékeket amiről ajánlatot szeretnének kapni és betenni a kosárba. Majd az oldalon jobb oldalt az AKCIÓK doboz felett megtalálják az AJÁNLATKÉRÉS nevű dobozt és kattintsanak a linkre. Itt adják meg az ajánlatkérő adatait, email címet és a rendszer elküldi email-en az ajánlatot, illetve itt ki is lehet rögtön nyomtatni.
2019-03-28 10:44