VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Ajánlatkérő modul

A modul működése rendkívül egyszerű, ki kell választani azokat a termékeket amiről ajánlatot szeretnének kapni és betenni a kosárba. Majd az oldalon jobb oldalt az AKCIÓK doboz felett megtalálják az AJÁNLATKÉRÉS nevű dobozt és kattintsanak a linkre. Itt adják meg az ajánlatkérő adatait, email címet és a rendszer elküldi email-en az ajánlatot, illetve itt ki is lehet rögtön nyomtatni.
2019-03-28 10:44