VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Mondd, te mit választanál?

2016. Április 18.

Mondd, te mit választanál?

Egy étterembe betérve hamar az asztalra kerül a több oldalas étlap. Ebben általában fantasztikusabbnál fantasztikusabb ételek és finomabbnál finomabb falatok kapnak helyet – a választék szinte kivétel nélkül óriási. Éppen ezért a döntés soha nem egyszerű, és a választást tovább nehezíthetik a megfejthetetlen fantázianevek is.

Így van ez a szivattyúk esetében is

A különböző berendezések között böngészve nem egyszerű rábukkanni a tökéletes lehetőségre. A neveket nem mindenki tudja elsőre dekódolni, rengetegen állnak meg tanácstalanul a hatalmas választék előtt és hümmögnek elgondolkozva. Szinte hallani a fogaskerekek forgását, ahogy egy-egy vásárló próbál rájönni mit is válasszon, melyik szivattyúra van valójában szüksége.

Most itt az idő a rendelésre

Ha egy étteremben ülve nem tudunk választani, vagy nem értjük mit jelentenek az étlap sorai a valóságban, akkor kihívjuk a pincért. Rákérdezünk a kérdéses dolgokra, és megtudakoljuk az összetevőket. Így megismerhetjük az információkat, amelyek birtokában már bátran meghozhatjuk a döntésünket, hiszen tudni fogjuk, hogy mire számíthatunk.

Ezt a „trükköt” a szivattyúk esetében is alkalmazhatjuk

Nem baj, ha valaki nem ért ezekhez a berendezésekhez, nem probléma, ha nem jártas a szivattyútechnikában. Hiszen akárcsak az étteremben, itt is vannak „pincérek”. Munkatársaink nem csak szeretik amit csinálnak, hanem értik is a dolgukat. Ne verje magát felesleges költségekbe, kérdezzen bátran, hogy segíthessünk rátalálni a legjobb megoldásra. Személyesen, telefonon, e-mailben vagy akár skype-on is megkereshet bennünket, válassza az Ön számára legkényelmesebb megoldást.

És nem lesz szükség reklamációra

Nem kell kihívatnia a séfet, mi segítünk, hogy rátaláljon a fogára való falatra. Keressen bennünket elérhetőségeink bármelyikén, örömmel válaszolunk a felmerülő kérdésekre, hogy így kiválaszthassa az ideális szivattyút. Megosztás másokkal: