VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Fűtési rendszereink motorja, a WILO keringető szivattyú

2016. Április 10.

Fűtési rendszereink motorja, a WILO keringető szivattyú

Van egy berendezés, amelynek igen sok elvárást kell teljesítenie. Bírnia kell a mindennapos terhelést, lehetőleg minimális karbantartás mellett. Folyamatosan dolgoznia kell, méghozzá úgy, hogy megfeleljen a vele szemben felállított követelményeknek. Hogy mi ez a berendezés?

Ez a keringető szivattyú

Ez a szivattyú nem pusztán felhoz valahonnan vizet és nem csupán az a feladata, hogy egyik pontról a másikra eljuttasson valamit. A keringető szivattyú folyamatosan keringeti a változó hőmérsékletű folyadékot, hogy így környezetkímélő és hatékony módon gondoskodjon a csőrendszeren belüli melegvíz áramlásról. Ennek következtében a rendszer folyamatosan igénybe van véve, így tehát bírnia kell a terhelést. A keringető szivattyú legnagyobb előnye, hogy mivel nincs tengelytömítése, azaz hiányzik a szivattyúk esetében előforduló elsődleges hibaforrás, minimális a karbantartási igénye.

Milyen esetben alkalmazható?

A keringető szivattyúkat házi és körüzemi fűtésrendszerek üzemeltetéséhez egyaránt használják. Kiváló kiegészítője bármelyik rendszernek, ipari és családi környezetben is megállja a helyét. A fűtési keringető szivattyú a háztartások energiatakarékos fűtéséhez is hozzájárul, és kiemelkedő lehetőségeket biztosít a rezsi csökkentésére.

Például a vegyes tüzelés esetében

A fűtési keringető szivattyúk energiatakarékos és környezetbarát megoldást kínálnak az otthonok fűtéséhez. Gondoskodnak a megfelelő hőmérsékletű víz áramoltatásáról, így segítve a fűtés hatékonyabb működését. Ez a berendezés igen népszerű, hiszen olcsó, hatékony, csendes és csak ritka esetekben van szükség karbantartási munkára. Mindezek mellett további előnye, hogy a gázzal és fával történő vegyes tüzelés esetében is korszerű és minőségi megoldást biztosít.

Milyen szivattyút válasszunk?

A Grundfos és a Wilo márkák mellett a Lowara (Laing) termékcsalád tagjai között is rábukkanhatunk a rendszer tökéletes kiegészítőjére. A 21. századra jellemző energiatakarékossági elvárásnak a nedvestengelyű szivattyúk maradéktalanul megfelelnek. Ennek hála ma már igen könnyű kiválasztani azt a szivattyút, amellyel jelentős mértékben csökkenthető az üzemek, létesítmények vagy épp háztartások energiafogyasztása.   Megosztás másokkal: