VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

A felfújható jakuzzi gondoskodik a kényeztető időtöltésről

Nyitólap   »   Blog   »   A felfújható jakuzzi gondoskodik a kényeztető időtöltésről
2021. Február 27.

A felfújható jakuzzi gondoskodik a kényeztető időtöltésről

Bármennyire is hideg volt a tél, érezni lehet, hogy lassan vége a didergős hónapoknak és végre elérkezik a felfújható jakuzzi ideje. Ahogy beköszönt a nyári szezon, de valójában már azelőtt is gondoskodhat róla, hogy bármikor kényeztető masszázsban lehessen része a prémiumkategóriás, gombnyomásra összeálló medence jóvoltából. Ha kifejezetten kedveli a fürdőzést, akkor a Bestway termékei között megtalálhatja azt, amire szüksége van. 

Felfújható jakuzzi télen és nyáron 

Már vége annak az időszaknak, amikor csak az udvaron állíthatta fel a saját kis házi strandját. Ugyanis a felfújható jakuzzi a méretéről függően, nagyon könnyedén üzembe helyezhető a lakáson belül is. Természetesen ehhez szükség van egy kellő paraméterekkel rendelkező helyiségre, de amennyiben ez biztosított, akkor semmi akadálya annak, hogy kényeztető masszázsfürdőzés közben figyelhesse az intenzív hóesést. 

Természetesen a nyári hónapok során minden amellett szól, hogy a szabadban történjen meg a felfújható jakuzzi üzembe állítása, ugyanis kifejezetten kellemes a friss levegőn fürdőzni, akár éjjel is. Miközben elmerül a kényeztetésben, hallgathatja az éjszaka csendjét, vagy az ilyenkor aktív állatok kellemes hangját, valamint felfelé tekintve a csillagképeket igyekezhet beazonosítani, és lélekben már a fénylő pontok között lebeghet, ahogyan a teste a vízben. 

A felfújható jakuzzi előnyei 

A víz már önmagában egy nagyon érdekes közeg, ami kellemesen hat az emberi testre, ugyanis rengeteg felesleges súlyt vesz át az izmoktól. A meleg folyadék tovább fokozza ezt az élményt, valamint kitágítja a pórusokat, felgyorsítja a véráramlást. Friss, oxigénben és tápanyagokban gazdag vér jut olyan hajszálerekbe is, amik az idő múlásával már egyre nehezebben átjárhatók. Mindehhez hozzájárul a kényeztető masszázs is, amit a felfújható jakuzzi nyújt a víz buborékoltatásán keresztül. Nem meglepő tehát, hogy valósággal megfiatalodva érzi magát még egy idős személy is, a rendszeres fürdőzések után. 

Felfújható jakuzzi a Bestway kínálatából

Az oldalunkon többféle felfújható jakuzzi között válogathat, amik mind kiváló minőségről tesznek tanúbizonyságot. Ismerkedjen meg egyenként a termékek műszaki adottságaival, valamint vegye figyelembe a méretarányokat! A szállítás általában raktárról történik, így a megrendelést követően gyorsan házhoz érkezik a kívánt termék. A Bestway márka már eddig is bizonyította a hatékonyságát ezen a téren. A főként medence készítésével foglalkozó vállalkozás a felfújható jakuzzi terén is mindig tud nyújtani valami újat.

Lay-Z-Spa Maldives felfújható jakuzzi  

A nagy figyelemmel készült és egyedi kiegészítőkkel felszerelt felfújható jakuzzi 5-7 személy befogadására képes. Teljes szettben, kompakt gépészettel kerül értékesítésre. Elég egyetlen gombnyomás és magától felfújódik. A maximális energiafelhasználása 2060 Watt. Fűtővel, szűrővel, víz alatti LED világítással, energiatakarékos rendszerrel van felszerelve. Egyszerűen kihagyhatatlan élményeket nyújt a család minden tagjának. Ha nem akar strandra járni, hanem az otthonában szeretné a fürdőzés feledhetetlen élményét átélni, akkor erre most itt a lehetőség.



Megosztás másokkal: