VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

A felfújható jakuzzi gondoskodik a kényeztető időtöltésről

2021. Február 27.

A felfújható jakuzzi gondoskodik a kényeztető időtöltésről

Bármennyire is hideg volt a tél, érezni lehet, hogy lassan vége a didergős hónapoknak és végre elérkezik a felfújható jakuzzi ideje. Ahogy beköszönt a nyári szezon, de valójában már azelőtt is gondoskodhat róla, hogy bármikor kényeztető masszázsban lehessen része a prémiumkategóriás, gombnyomásra összeálló medence jóvoltából. Ha kifejezetten kedveli a fürdőzést, akkor a Bestway termékei között megtalálhatja azt, amire szüksége van. 

Felfújható jakuzzi télen és nyáron 

Már vége annak az időszaknak, amikor csak az udvaron állíthatta fel a saját kis házi strandját. Ugyanis a felfújható jakuzzi a méretéről függően, nagyon könnyedén üzembe helyezhető a lakáson belül is. Természetesen ehhez szükség van egy kellő paraméterekkel rendelkező helyiségre, de amennyiben ez biztosított, akkor semmi akadálya annak, hogy kényeztető masszázsfürdőzés közben figyelhesse az intenzív hóesést. 

Természetesen a nyári hónapok során minden amellett szól, hogy a szabadban történjen meg a felfújható jakuzzi üzembe állítása, ugyanis kifejezetten kellemes a friss levegőn fürdőzni, akár éjjel is. Miközben elmerül a kényeztetésben, hallgathatja az éjszaka csendjét, vagy az ilyenkor aktív állatok kellemes hangját, valamint felfelé tekintve a csillagképeket igyekezhet beazonosítani, és lélekben már a fénylő pontok között lebeghet, ahogyan a teste a vízben. 

A felfújható jakuzzi előnyei 

A víz már önmagában egy nagyon érdekes közeg, ami kellemesen hat az emberi testre, ugyanis rengeteg felesleges súlyt vesz át az izmoktól. A meleg folyadék tovább fokozza ezt az élményt, valamint kitágítja a pórusokat, felgyorsítja a véráramlást. Friss, oxigénben és tápanyagokban gazdag vér jut olyan hajszálerekbe is, amik az idő múlásával már egyre nehezebben átjárhatók. Mindehhez hozzájárul a kényeztető masszázs is, amit a felfújható jakuzzi nyújt a víz buborékoltatásán keresztül. Nem meglepő tehát, hogy valósággal megfiatalodva érzi magát még egy idős személy is, a rendszeres fürdőzések után. 

Felfújható jakuzzi a Bestway kínálatából

Az oldalunkon többféle felfújható jakuzzi között válogathat, amik mind kiváló minőségről tesznek tanúbizonyságot. Ismerkedjen meg egyenként a termékek műszaki adottságaival, valamint vegye figyelembe a méretarányokat! A szállítás általában raktárról történik, így a megrendelést követően gyorsan házhoz érkezik a kívánt termék. A Bestway márka már eddig is bizonyította a hatékonyságát ezen a téren. A főként medence készítésével foglalkozó vállalkozás a felfújható jakuzzi terén is mindig tud nyújtani valami újat.

Lay-Z-Spa Maldives felfújható jakuzzi  

A nagy figyelemmel készült és egyedi kiegészítőkkel felszerelt felfújható jakuzzi 5-7 személy befogadására képes. Teljes szettben, kompakt gépészettel kerül értékesítésre. Elég egyetlen gombnyomás és magától felfújódik. A maximális energiafelhasználása 2060 Watt. Fűtővel, szűrővel, víz alatti LED világítással, energiatakarékos rendszerrel van felszerelve. Egyszerűen kihagyhatatlan élményeket nyújt a család minden tagjának. Ha nem akar strandra járni, hanem az otthonában szeretné a fürdőzés feledhetetlen élményét átélni, akkor erre most itt a lehetőség.Megosztás másokkal: