VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Remek választás a tágas fémvázas medence

2021. Február 10.

Remek választás a tágas fémvázas medence

A fagyos szelek elég gyorsan elhagyják kis hazánk területét, amit szinte azonnal követhet a fémvázas medence felállítása és használatba vétele. Az amúgy is enyhe téli időszak néhány hónap alatt lezárul, és gyakran már kora tavasszal betódul a viszonylag nyárias meleg, a 25, de olykor 30 Celsius fokos nappali csúcshőmérséklettel. Ilyenkor a strandok még nem biztos, hogy kinyitnak, de a saját, privát medencénk már javában üzemelhet. 

Saját strandot otthonra! 

Sokan szeretik a szabadidejüket vízparton tölteni, ami teljesen érthető, hiszen a forróságban a fürdőzés mindenkinek vonzó felüdülést kínál. De ehhez gyakran több 10 kilométert kell utazni, ami elég komoly költséget vonhat maga után, nem beszélve a belépőkről. Lehet ez teljesen másképp is. Egy nagyméretű fémvázas medence segítségével könnyedén kialakítható egy olyan privát szféra, ahol az egész család, de akár még a baráti kör is lazulhat. Csupán a megfelelő termékre van ehhez szükség. 

Miért pont fémvázas medence? 

Amennyiben szeretne teljes kényelemben lubickolni és alapvető elvárás, hogy egyszerre jó néhány személyt befogadjon a víztér, akkor a fémvázas medence a nyerő választás. A kezdő szintű, felfújható kivitelek ugyanúgy megfelelőek lehetnek, de akkor jelentősen alább kell adni az igényeken, főleg, ami a méretarányokat illeti. A prémiumminőségű, rozsdamentes, acélvázra csatlakoztatható, többrétegű szövetanyag már a haladó szintet is túllépi és közelít a profi megjelölés felé. 

Könnyű össze- és szétszerelhetőség 

Csak minimális szerszámigénnyel rendelkezik a fémvázas medence, ezért még csak komoly szaktudás sem kell az összeállításához. Ez is egyértelműen a kedvező tulajdonságai közé sorolható, ami miatt sokan szeretik. A téliesítés ugyanakkor nem kivitelezhető teljes feltöltéssel és letakarással, így a fagyok beállta előtt, mindenképpen kerüljön olyan zárt térbe, ahol a hideg nem fogja megterhelni az alapanyagokat. 

fémvázas medence formaválasztéka 

Általánosságban kétféle típus közül lehet választani, vagyis van kerek és szögletes fémvázas medence. A teljesség igénye nélkül, csak 1-1 példa ezekre a Bestway Bonaire SUPERIOR és a Ciprus Power SteelTM

Bestway Bonaire SUPERIOR fémvázas medence 

Ez a kerek formájú fémvázas medence kivitel egy nagyon erős, színterezett acél csőrendszerből épül fel. A rudak át vannak bújtatva a kifejezetten erre a célra tervezett fül részeken, a PVC és poliészter anyagkombinációból létrehozott szövetben. Ebből adódóan, a felállítást követően, már egy teljesen merev medencetest áll készen a víz befogadására. 427x107 cm méretaránnyal rendelkezik, a befogadóképessége mindössze 13 köbméter. 

Ciprus Power SteelTM fémvázas medence 

szűrővel, létrával és ChemConnect ™ szabályozható vegyszeradagolóval, szettben kapható szögletes, föld feletti fémvázas medence egy valóságos főnyeremény. Ha egyedi megjelenésre és kényelmes időtöltésre vágyik, akkor nem fog csalódni. A tartósságról az erős vázszerkezet és a 3 rétegű vinyl anyagból készült vízmegtartó szövet gondoskodik. A medence gyorsan felállítható és a feltöltés után kezdetét is veheti a lubickolás. 

Folyamatosan bővülő kínálat 

Ne érje be kevesebbel, mint a kiváló fémvázas medence választékkal! Kövesse nyomon a felhozatalunkat és döntsön az igényeire szabottan! Velünk csak jól járhat.Megosztás másokkal: