VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Remek választás a tágas fémvázas medence

Nyitólap   »   Blog   »   Remek választás a tágas fémvázas medence
2021. Február 10.

Remek választás a tágas fémvázas medence

A fagyos szelek elég gyorsan elhagyják kis hazánk területét, amit szinte azonnal követhet a fémvázas medence felállítása és használatba vétele. Az amúgy is enyhe téli időszak néhány hónap alatt lezárul, és gyakran már kora tavasszal betódul a viszonylag nyárias meleg, a 25, de olykor 30 Celsius fokos nappali csúcshőmérséklettel. Ilyenkor a strandok még nem biztos, hogy kinyitnak, de a saját, privát medencénk már javában üzemelhet. 

Saját strandot otthonra! 

Sokan szeretik a szabadidejüket vízparton tölteni, ami teljesen érthető, hiszen a forróságban a fürdőzés mindenkinek vonzó felüdülést kínál. De ehhez gyakran több 10 kilométert kell utazni, ami elég komoly költséget vonhat maga után, nem beszélve a belépőkről. Lehet ez teljesen másképp is. Egy nagyméretű fémvázas medence segítségével könnyedén kialakítható egy olyan privát szféra, ahol az egész család, de akár még a baráti kör is lazulhat. Csupán a megfelelő termékre van ehhez szükség. 

Miért pont fémvázas medence? 

Amennyiben szeretne teljes kényelemben lubickolni és alapvető elvárás, hogy egyszerre jó néhány személyt befogadjon a víztér, akkor a fémvázas medence a nyerő választás. A kezdő szintű, felfújható kivitelek ugyanúgy megfelelőek lehetnek, de akkor jelentősen alább kell adni az igényeken, főleg, ami a méretarányokat illeti. A prémiumminőségű, rozsdamentes, acélvázra csatlakoztatható, többrétegű szövetanyag már a haladó szintet is túllépi és közelít a profi megjelölés felé. 

Könnyű össze- és szétszerelhetőség 

Csak minimális szerszámigénnyel rendelkezik a fémvázas medence, ezért még csak komoly szaktudás sem kell az összeállításához. Ez is egyértelműen a kedvező tulajdonságai közé sorolható, ami miatt sokan szeretik. A téliesítés ugyanakkor nem kivitelezhető teljes feltöltéssel és letakarással, így a fagyok beállta előtt, mindenképpen kerüljön olyan zárt térbe, ahol a hideg nem fogja megterhelni az alapanyagokat. 

fémvázas medence formaválasztéka 

Általánosságban kétféle típus közül lehet választani, vagyis van kerek és szögletes fémvázas medence. A teljesség igénye nélkül, csak 1-1 példa ezekre a Bestway Bonaire SUPERIOR és a Ciprus Power SteelTM

Bestway Bonaire SUPERIOR fémvázas medence 

Ez a kerek formájú fémvázas medence kivitel egy nagyon erős, színterezett acél csőrendszerből épül fel. A rudak át vannak bújtatva a kifejezetten erre a célra tervezett fül részeken, a PVC és poliészter anyagkombinációból létrehozott szövetben. Ebből adódóan, a felállítást követően, már egy teljesen merev medencetest áll készen a víz befogadására. 427x107 cm méretaránnyal rendelkezik, a befogadóképessége mindössze 13 köbméter. 

Ciprus Power SteelTM fémvázas medence 

szűrővel, létrával és ChemConnect ™ szabályozható vegyszeradagolóval, szettben kapható szögletes, föld feletti fémvázas medence egy valóságos főnyeremény. Ha egyedi megjelenésre és kényelmes időtöltésre vágyik, akkor nem fog csalódni. A tartósságról az erős vázszerkezet és a 3 rétegű vinyl anyagból készült vízmegtartó szövet gondoskodik. A medence gyorsan felállítható és a feltöltés után kezdetét is veheti a lubickolás. 

Folyamatosan bővülő kínálat 

Ne érje be kevesebbel, mint a kiváló fémvázas medence választékkal! Kövesse nyomon a felhozatalunkat és döntsön az igényeire szabottan! Velünk csak jól járhat.



Megosztás másokkal: