VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Könnyedén munkába állítható a medence szivattyú

2021. Február 1.

Könnyedén munkába állítható a medence szivattyú

A meleg nyári időszakban sokan döntenek úgy, hogy a kertjüket kiegészítik egy méretes víztároló egységgel, aminek elengedhetetlen kiegészítője a medence szivattyú is. Ennek a szerepe a víz tisztítása, majd a kiemelése, amikor már véget ér a szezon és ideje elcsomagolni a házi strandot. 

Ne maradjon el a medence szivattyú megvásárlása! 

A kínálatunkban kaphatók olyan szettek, amiknek alapvetően részét képezik a medence szivattyú egységek is. Természetesen ezeket külön is meg lehet rendelni, így csak annyi a feladata, hogy kiválasztja azt a típust, amelyik a leginkább kielégíti az igényeit. A víz tisztán tartása egy elég komoly feladat, amire nagyon oda kell figyelni. 

medence szivattyú célja 

Bármennyire is igyekszik tisztán tartani a medencébe engedett vizet, előbb-utóbb kerülnek bele kisebb-nagyobb szennyeződések. Ezeket a fürdőzők is behordhatják, vagy például a fákról is hullhatnak bele, valamint rovarok is élőhelynek tekinthetik a medence különböző részeit. A medence szivattyú segítségével elérhető, hogy a nagyobb szemcseméretű darabok gyorsan eltávolításra kerüljenek. Ezen kívül, egy homokszűrő csatlakoztatásával, az igazán apró darabok eltávolítása szintén megoldható. 

medence szivattyú beszerzése 

A kínálatunkban megtalálhat több kivitelt, amik között igényére szabottan válogathat. A Bomba Micro sorozat tagjai között elérhető a 2 25, 2 33 és 2 50 medence szivattyú

Bomba Micro.2 33 medence szivattyú  

Az előszűrővel egybeépített kivitel, a szerkezeti anyagával kompatibilis folyadékok szállítására kiválóan alkalmas, amellett, hogy eltávolítja a szennyeződéseket. A háztartási használatban könnyedén igénybe vehető. A minőséget egyértelműen jelzi, hogy a gyártó 12 hónap garanciát vállal rá. 

Műszaki adatok 

medence szivattyú gyártása során a készítők nem spóroltak a minőségi alapanyagokkal. Az összeállítás alkalmával kifejezetten a tartósságra összpontosítottak. Ennek megfelelően a szivattyútest és a járókerék 30%-os üvegszálat tartalmazó polipropilénből lett létrehozva, a tengely pedig AISI 416 rozsdaálló acélból készült. A csúszógyűrűs tömítések esetében szén, kerámia és NBR összetevők váltják egymást. A csatlakozás 1,1/2 Colos. A motor 0.25 kW teljesítménnyel bír és IP 55-ös védettséggel van felvértezve. A folyadékszállítási teljesítménye átlagosan 9,3-2,8 köbméter óránként.  

medence szivattyú alkalmazása 

Nem kell szaktudás a medence szivattyú alkalmazásához, csupán a megfelelő csatlakoztatásra van szükség. Ehhez minden szükséges útmutatást megkap, de kérdés esetén bátran keresse meg a szakembereinket, akik örömmel segítenek bármiben. A szivattyú mindenképpen hasznos kiegészítője a medencének, hiszen csak így tarthatja folyamatosan tisztán a folyadékot és előzheti meg a rendszeres vízcsere szükségességét. 

Javítás és szükséges kiegészítők 

Amennyiben nálunk vásárol, akkor amellett, hogy válogathat a különböző kivételű medence szivattyú típusok között, még többféle más kiegészítőt is találhat a kínálatunkban. A vállalkozásunk továbbá ellát szervizfeladatokat is, így többszörösen jól jár, ha mellettünk voksol a rendelés során. A minőség mellett, a kedvező árak és a profi hozzáállás egyaránt biztosított. Ne szalassza el! Megosztás másokkal: