VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Könnyedén munkába állítható a medence szivattyú

Nyitólap   »   Blog   »   Könnyedén munkába állítható a medence szivattyú
2021. Február 1.

Könnyedén munkába állítható a medence szivattyú

A meleg nyári időszakban sokan döntenek úgy, hogy a kertjüket kiegészítik egy méretes víztároló egységgel, aminek elengedhetetlen kiegészítője a medence szivattyú is. Ennek a szerepe a víz tisztítása, majd a kiemelése, amikor már véget ér a szezon és ideje elcsomagolni a házi strandot. 

Ne maradjon el a medence szivattyú megvásárlása! 

A kínálatunkban kaphatók olyan szettek, amiknek alapvetően részét képezik a medence szivattyú egységek is. Természetesen ezeket külön is meg lehet rendelni, így csak annyi a feladata, hogy kiválasztja azt a típust, amelyik a leginkább kielégíti az igényeit. A víz tisztán tartása egy elég komoly feladat, amire nagyon oda kell figyelni. 

medence szivattyú célja 

Bármennyire is igyekszik tisztán tartani a medencébe engedett vizet, előbb-utóbb kerülnek bele kisebb-nagyobb szennyeződések. Ezeket a fürdőzők is behordhatják, vagy például a fákról is hullhatnak bele, valamint rovarok is élőhelynek tekinthetik a medence különböző részeit. A medence szivattyú segítségével elérhető, hogy a nagyobb szemcseméretű darabok gyorsan eltávolításra kerüljenek. Ezen kívül, egy homokszűrő csatlakoztatásával, az igazán apró darabok eltávolítása szintén megoldható. 

medence szivattyú beszerzése 

A kínálatunkban megtalálhat több kivitelt, amik között igényére szabottan válogathat. A Bomba Micro sorozat tagjai között elérhető a 2 25, 2 33 és 2 50 medence szivattyú

Bomba Micro.2 33 medence szivattyú  

Az előszűrővel egybeépített kivitel, a szerkezeti anyagával kompatibilis folyadékok szállítására kiválóan alkalmas, amellett, hogy eltávolítja a szennyeződéseket. A háztartási használatban könnyedén igénybe vehető. A minőséget egyértelműen jelzi, hogy a gyártó 12 hónap garanciát vállal rá. 

Műszaki adatok 

medence szivattyú gyártása során a készítők nem spóroltak a minőségi alapanyagokkal. Az összeállítás alkalmával kifejezetten a tartósságra összpontosítottak. Ennek megfelelően a szivattyútest és a járókerék 30%-os üvegszálat tartalmazó polipropilénből lett létrehozva, a tengely pedig AISI 416 rozsdaálló acélból készült. A csúszógyűrűs tömítések esetében szén, kerámia és NBR összetevők váltják egymást. A csatlakozás 1,1/2 Colos. A motor 0.25 kW teljesítménnyel bír és IP 55-ös védettséggel van felvértezve. A folyadékszállítási teljesítménye átlagosan 9,3-2,8 köbméter óránként.  

medence szivattyú alkalmazása 

Nem kell szaktudás a medence szivattyú alkalmazásához, csupán a megfelelő csatlakoztatásra van szükség. Ehhez minden szükséges útmutatást megkap, de kérdés esetén bátran keresse meg a szakembereinket, akik örömmel segítenek bármiben. A szivattyú mindenképpen hasznos kiegészítője a medencének, hiszen csak így tarthatja folyamatosan tisztán a folyadékot és előzheti meg a rendszeres vízcsere szükségességét. 

Javítás és szükséges kiegészítők 

Amennyiben nálunk vásárol, akkor amellett, hogy válogathat a különböző kivételű medence szivattyú típusok között, még többféle más kiegészítőt is találhat a kínálatunkban. A vállalkozásunk továbbá ellát szervizfeladatokat is, így többszörösen jól jár, ha mellettünk voksol a rendelés során. A minőség mellett, a kedvező árak és a profi hozzáállás egyaránt biztosított. Ne szalassza el! 



Megosztás másokkal: